7 skäl varför du skall välja CLINICCARE

Valet av professionell bas för dina behandlingar bör alltid handla om vilket varumärke som levererar störst mängd aktiva ingredienser till din kunds hud.

Alla andra argument är ovidkommande och leder till att kunder byter leverantörer och ständigt förändrar sin hudvårdsrutin och börjar söka kunskap i sociala medier.

 

 1. CLINICCARE är utvecklat från start som ett professionellt hudvårdsmärke

CLINICCARE har sedan det grundats utvecklats för att ge professionella behandlare medel att med hjälp av vetenskapligt utvecklad hudvård hjälpa kunder och patienter till en bättre mer balanserad och friskare hud.

Med det som ledstjärna så erbjuds du som behandlare en tydlig röd linje igenom hela din behandlingsstrategi med dina kunder. Samtidigt som du kan vara säker på att dina professionella produkter levererar maximala resultat vid varje enskilt behandlingstillfälle.

 1. Mängden aktiva ingredienser är avgörande för att uppnå resultat

  Vetenskapen är tydlig! 0,3% av dom vattenlösliga och 6% av dom fettlösliga ingredienserna är det huden får nytta av vid topisk applikation på huden.
  Majoriteten av professionell hudvård erbjuder mellan 4 – 8% aktiva ingredienser i dag 2023.
  Genom att öka mängden aktiva ingredienser upp till 50% så levererar en CLINICCARE behandling mer än 800% högre dos av aktiva ingredienser till huden än konventionella hudvårdsmärken för att säkerställa maximala resultat i de professionella behandlingarna så väl som resultatet i den dagliga hudvårdsrutinen.

 2. Kvalitéer på aktiva ingredienser

  För att erbjuda konsumenter den bästa tänkbara upplevelsen av sin behandling och resultaten i huden så arbetar CLINICCARE alltid med de absolut högsta kvalitéerna på aktiva ingredienserna. Den högsta kvalitén är alltid när en ingrediens är godkänd för medicinska applikationer. Och det är så CLINICCARE säkerställer att alla kunder alltid uppnår dom bästa tänkbara resultaten.

 3. Den röda tråden i en behandlingsplan


Med hjälp av noga formulerade behandlingsplaner så kommer du som behandlare alltid att kunna erbjuda en passande behandling utifrån din kunds nuvarande hud typ och hudtillstånd.
Genom att kunna erbjuda en röd tråd kan du som behandlare alltid hålla din kund trygg och delaktig i kommande steg och utveckling i hudens väg till bättre hälsa.

 1. Molekylstorlekar

Det fysiska utrymmet mellan korneocyterna ( hudlagret: Epidermis) är mycket begränsat och orsakar stora utmaningar för kosmetiska ingrediensers effekt och funktion. CLINICCARE bemöter detta genom att säkerställa att samtliga aktiva ingredienser möter kravet på storlekar för att möjliggöra maximal absorption av ingredienser för att därigenom maximera resultaten.

 

 1. Kunskap och support från en aktiv agentur

I arbetet som hudterapeut möter du dagligen mängder med kunder/patienter som söker hjlp med att lindra och behandla aktiva tillstånd i sin hud.
Tillsammans med en leverantör som arbetar nära produktutvecklare, grundare, kirurger och läkare kan du som behandlare alltid känna en trygghet i att få support och stöd i ditt arbete som terapeut och i din roll som företagare och entreprenör.

 1. Verktyg att lösa komplexa hudtillstånd tillsammans med dina kunder.

  En traditionell ansiktsbehandling banar väg till en friskare hud, men vetenskapen visar att redan efter 2 – 4 månader har en kvalitativ hudvårdsrutin i kombination med ett fåtal traditionella ansiktsbehandlingar givit huden det mest grundläggande så att den kan utföra sin huvudsakliga uppgift mer effektivt.
  Huden förhindrar främmande molekyler att penetrera ned igenom hudens barriär.


Som professionell distributör och vetenskapligt förankrad så har vi därför möjlighet att erbjuda dig som behandlare effektiva och mycket prisvärd utrustning för att kunna erbjuda fortsatt effektiv absorption av aktiva ingredienser i dom professionella behandlingarna såväl som till den dagliga hudvårdsrutinen.

Vill du veta mer?


Få detaljerad information sänd till dig?
Boka ett online möte med någon representant från Mimass?
Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig snarast.

Vänligen ange din e-post här så vi kan återkomma till dig.
Ge lite kort information om ert företag och vilken inriktning ni har i dag.