VÅRA RUTINER

Vad kan vi hjälpa din verksamhet med?
Här hittar du några riktigt starka skäl till varför ni skall välja Mimass som en framtidssäkrad partner till er verksamhet.

om oss

Vad gör vi

Mimass är ett familjeägt företag som etablerade sig på den svenska skönhetsmarknaden 2013. Redan från start har bolaget haft fokus på att kunna erbjuda effektiva och resultatinriktade produkter & behandlingar som skall bidra till ökad konkurrenskraft, god lönsamhet och långsiktiga relationer mellan kund och behandlare.

Vår roll är att tillsammans med våra samarbetspartners skapa en kännedom om den individuella verksamheten och vilka mål som finns dokumenterade för att kunna erbjuda lösningar som hjälper verksamheten att nå dom målen.

VÅR STORY

Vart kommer vi ifrån

Med en historia inom omsorg och affärsmannamässig entreprenörskap kan ledningen på Mimass bli din partner på flera plan.

Företagets VD Håkan Wahlström har arbetat internationellt inom börsnoterade företag och har bidragit till att utveckla partnerorganisationer inom flera varierande branscher.

Den ursprunglige grundaren av Mimass, Miriam Ovesen är i grunden undersköterska och massageterapeut med många år av erfarenheter att driva eget företag på den svenska marknaden. 

Tillsammans skapar dessa två individer ett ”Power Couple” som kan och vill bidra till er framgång.

management teamet

Håkan Wahlström
CEO / partner

Över 3 000 timmar studier i kosmetika, fysiologi och kemi.

Miriam Ovesen
kundvård / utbildning / partner

Undersökterska och specialistutbildad

 

Genom att du skickar in det här formuläret så kommer vi att återkomma till dig med förslag på ett möte. Här ovan kan du välja vilken typ av möte som passar dig bäst.
Finns det nån specifik information som du vill att vi skall känna till så går det bra att dela med sig av det här.