Bli Partner

Partnerskap viktigare än återförsäljarskap

En affärsrelation kan byggas på flera olika värden. För oss är det viktigt att bygga ett partnerskap där vi förstår varandras roll och ser till och värnar om varandras intressen.  En kund är något vi gemensamt arbetar mot och förstår att det är den konsument som besöker salongen eller kliniken som gemensamt är det viktigaste för oss båda i vår relation.

Genom att förstå dina utmaningar, dina visioner vill vi vara delaktig och stöttande i att utveckla din verksamhet. Det är då vi tillsammans skapar framgång och mycket glädje.

Varmt välkommen att höra av dig till Mimass, vi är ett familjeföretag med 4 år inom den svenska skönhetsbranschen. Något som innebär en stor fördel för din verksamhet. Vi erbjuder innovation, kreativitet och en vilja av att inspirera och utveckla.

Till vår hjälp har vi noga valt ut behandlingsprodukter som utifrån ett vetenskapligt perspektiv öppnar för något nytt. Teknologier för behandling som säkerställt erbjuder och levererar säkra och kvalitativa behandlingar.

Mimass tar ett aktivt ansvar för den svenska branschen genom att delta i flera branschorganisationer.

 

 

 

 

Kryssa i de val som passar dina önskemål.
Finns det något mer specifikt som du önskar att vi bara skall sända dig innan vi tar en kontakt så kan du fylla i det i fältet ovan.