Den djupa muskelbehandlingen riktar in sig till alla, ung som gammal, man som kvinna

 • För dig som har ett stillasittande arbete belastas ofta fel muskler även fast du tränar, det är den monotona ställningen som oftast skapar spänningar i axlar/nack/länd/ljumsk område.
 • För dig som har ett allmäntillstånd av stress ( yttre/ inre påverkan) där musklerna dragit ihop sig, och försämrar cirkulation i kroppen.
 • För dig som vill öka ditt välmående och få en mer samarbetsvillig kropp.
 • För dig som har ett tungt, ensidigt arbete som belastar kroppen fel och orsakar smärta.
 • För dig som tränar och behöver få hjälp med cirkulationen, t.ex. cykling & löpning, och för att öka din smidighet.
 • För dig som vill ha egen tid med en grym behandling där du känner dig som ny efteråt, lite trötthet som sen övergår i härlig positiv energi i hela din kropp.
 • För dig som är elitidrottare och är i behov av att snabbt återställa dina muskler efter prestation.
 • För dig som är elitidrottare som behöver maximera din prestanda och få ut absolut max ur dina muskler.

anna sunneborn

Över 50 Guldmedaljer i flera grenar inom friidrott.

För Anna är en fungerande rörelse helt avgörande, och med stort fokus på en helt igenom fullföljd rörelse i löpsteget.

Inledningsvis uttryckte Anna en sliten baksida som förhindrade Anna att springa på maxkapacitet.

Redan efter en behandling återfick Anna ökad rörlighet och reducerad smärta. Och sedan efter tre behandlingar så var smärtan helt borta.

Anna går i dag på regelbundna Prehab behandlingar för att undvika att återfå samma tillstånd igen.
Anna säger själv efter behandlingen att hon är skeptisk mot behandlingar som lovar runt, men i det här fallet upplevde hon en återhämtning i rörelsen som något hon aldrig tidigare upplevt.

Så med den erfarenheten så rekommenderar Anna samtliga idrottsmän & kvinnor att låta sig behandlas med Magic Pot.

Under NM i friidrott sprang Anna in en silvermedalj i 60 meter.

mattias sunneborn

Guldmedalj i längdhopp i friidrotts VM  för veteraner 2017

När vi träffade Mattias först gången upplevde Mattias smärta i höger ljumske vid tänjning och vid max belastning. Ett tillstånd som ledde till viss återhållsamhet under träning och på tävling.

Mattias förklarade också svårigheten att sträcka ut ordentligt vi sprintlopp och vid häcklöpning.

Efter endast två behandlingar av dessa tillstånd låter Mattias meddela att han i nuläget inte upplever några som helst smärta vi max prestation i kroppen.

Så i dag låter även Mattias oss veta att han varmt rekommenderar Magic Pot behandlingen för att bidra till en positiv återhämtning och som ett stöd för att hålla muskler i full trim.

HENRIK MARVIG

VM Guldmedaljör i Para Cykel

– Det blev en helt annan känsla efteråt när jag fick den här behandlingen. Jag känner mig mycket lättare. Visst gör det ont, det gör det ju även med traditionell massage. Men fördelen med maskinen är att det går att reglera styrkan på vakuumet, säger han.

Vid första behandlingstillfället ville inte Emma köra med vakuumet på vänster framsida lår, eftersom hud har transplanterats därifrån. Det blev en betydande skillnad i låren efteråt.

– När jag cyklade efteråt kände jag krampkänsla i vänster framsida lår, men ingenting på resten av benet eller på det högra låret. Det var bara där hon inte hade kört maskinen som det gjorde ont. All smärta var borta. Jag har alltid ont annars, säger Henrik Marvig.

60 årig man med Artros återupptog sin golf efter 4 behandlingar med Magic Pot!

Behandlingen upplevs enbart som en härligt vibrerande värme, och jag får ett oerhört bra resultat utan hårt tryck på min rygg, något som tidvis har hindrat mig från att gå på behandling.

Efter 4 behandlingar har det blivit möjligt för mig att återuppta mitt golfande igen, och jag går nu regelbundet på behandlingar med radiofrekvens och vakuum.
/Håkan Iverson

vill du bli kontaktad

Kryssa i de val som passar dina önskemål.
Finns det något mer specifikt som du önskar att vi bara skall sända dig innan vi tar en kontakt så kan du fylla i det i fältet ovan.

Mervärden med din investering

Det här typen av investeringar kräver ett stort ansvar och engagemang från din leverantör.
Så vid sidan av faktorer som skall göra din investering trygg och säker så erbjuder Mimass vid sidan av alla hygienfaktorer en koncept som handlar om att utveckla dig i din verksamhet. Därför innehåller din investering fortlöpande utbildnings och inspirationsdagar där du får träffa kollegor, lära dig nya behandlingar och även inspireras av föreläsare.

Vad ingår i din investering

Vid sidan av en Magic Pot med tre stycken behandlingshandtag beroende på behandlingsområde, en exklusiv vagn att placera din Magic Pot på så följer äve dessa delar med i din investering.

 • 12 månaders fabriksgaranti
 • Fri utbildning för två terapeuter
  ( I dina lokaler med dina kunder)
 • 36 månaders drifttrygghetsgaranti
 • Flexibel leasing baserad på dina önskemål och förutsättningar
 • 36 månaders fullvärdesförsäkring (Vid Leasing)

EMMA FRÅHN

HÄLSORESURSEN

För Emma Fråhn har maskinen blivit en lättnad. Arbetet som massör kan vara slitigt, men tack vare maskinen får behandlingarna bättre effekt på kortare tid, plus att hon inte behöver anstränga sin egen kropp lika mycket.

– Jag känner fortfarande igenom kunden med händerna både före och efter, för den kontakten vill jag ha. Men efter en hel dag med kunder kan jag köra maskinen på mina ben, och gå därifrån och känna mig jättelätt.