Cliniccare professional

Vad är Cliniccare

En av de mest innovativa, Professionella hudvårdsprodukterna i hela världen

CLINICCARE har på mycket kort tid blivit uppskattad av professionella i skönhetsbranschen för sin innovativa sammansättning som uppnåts med hjälp av avancerad och modern forskning i kombination med ingredienser av högsta kvalité och höga koncentrationer av aktiva ingredienser i kombination med lågmolekylär hyaluronsyra.

  • CLINICCARE cosmeceuticals – är en ny generation produkter som drar nytta av de mest avancerade teknologierna som i dag finns tillgängliga.

  • Samtliga CLINICCARE produkter är designade till att ge djup och långvarig återfuktande effekt

  • Den certifierade Hyaluronsyra som utvunnits ur biologisk fermentation innehåller små molekyler som har förmågan att penetrera till djupare hudlager och återfukta på insidan.

  • Dom specifika recepten med sina unika kombinationer av rikligt aktiva ingredienser säkerställer enastående resultat

  • CLINICCARE använder sig av de mest moderna teknologierna för att utveckla säkra och stabila produkter
Cliniccare är Veganskt och icke komedogen Samtliga förpackningar är återvinningsbara.

PRESENTATION AV PRODUKTLINJEN

Här ser du hur strukturen för de professionella behandlingarna är uppbyggda och hur dynamiken i serien ger di en möjlighet att vid sidan av de standradiserade behandlingsrutinerna som kommer initialt, till hur du som terapeut senarre kan skräddarsy behandlingar efter kundens dagsform och årstid.

RENGÖRING

Bra professionell hudvård börjar med en bra rengöringsprodukt. Det är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar, gifter och viktigast av allt, dess effektivitet i rengöringen av vår hud banar sedan vägen för effektiviteten i den professionella hudvårds-behandlingen..

EXFOLIERING / BALANSERANDE

CLINICCARE professionella exfolierande / peeling behandlingar är hudreparerande procedurer. De är vanliga behandlingar för problemhud. De används även för att bromsa effekterna av åldrande och skador som orsakats i ansiktet av för mycket solande. Våra peelingbehandlingar bidrar också till att minska uppkomsten av mörka fläckar i ansiktet som kan orsakas av hyperpigmentering eller åldersfläckar.

CLINICCARE peeling rengör djupt, återfuktar och stramar upp huden. Våra peelingbehandlingar föryngrar huden och gör att huden ser mjukare, slätare och friskare ut. 

ÅTERFUKTARE / ÖGON

Våra hudceller förlitar sig på fukt för att de ska fungera väl. Men med åldern, och som en följd av exponering för olika väderförhållanden, och levandsvanor, förlorar huden sin naturliga fukt. CLINICCARE fuktgivande lotion kan ge fukt till dina kunders hud.

PROFESSIONELLA KRÄMER

CLINICCARE professionella klinik / salongskrämer misslyckas aldrig att trolla fram hudens naturligt ungdomliga lyster, mjukhet och smidighet. De har en fuktgivande och näringsrik formel, vilket oundvikligen resulterar i att huden får en intensiv och effektiv hudföryngring.

2 I 1 KRÄM MASKER

Om du är ute efter att lägga till ett av de mest effektiva stegen i en professionell hudvårdsbehandling är en hudtypsanpassad ansiktsmask ett mycket bra komplement. Oavsett vilken hudtyp din kund har, så finns det en ansiktsmask anpassad för honom / henne. Våra masker lugnar huden, stramar upp och ger energi. De vårdande ingredienserna ger dramatisk återfuktning för en strålande och smidig hud.

2 i 1 maskerna är utvecklade för att erbjuda intensiv återfuktning som mask, eller som en terapeutisk avslutande kräm.

MESOTERAPI / MICRONEEDLING / OXY

Sterila serum i vail är en central del i att kunna erbjuda säkra invasiva behandlingar. Sterila serum från Cliniccare är en game changer för salonger som vill erbjuda resultatinriktade och säkra microneedling behandlingar. MEd serum som erbjuder höga koncentarioner av hyaluronsyra, ingredienser med inriktning på olika hudtillstånd och med förstärkning av EGD ( Sh Human Ogliopeptide 1 ) så ger detta enastående resultat till behandlingen.

SOLSKYDD

Dina kunder har förmodligen för vana att packa solkräm för en dag på stranden eller poolen . Men solen är uppe 365 dagar om året , och de behöver skydd mycket av den tiden för att minska sin livstids totala sol exponering. Dagligt exponering räknas ; de behöver inte aktivt sola att få en skadlig dos av solen. 

KEMISK PEELING

Cliniccare Kemisk Peeling är en ytlig peeling som förbättrar hudens struktur och vitalitet. Behandlingen genomföras i enlighet med de rekommenderade med utgångspunkt från hudens aktuella status och klientens Glogau.

Cliniccare Kemisk Peeling levereras med låga pH värden (från 1.54) som skall mixas med en hyaluronsyrebaserad blender för att uppnå en produkt mix avpassad för varje unik klient.

Ytlig kemisk peeling av AHA / BHA inbegriper användningen av milda syror för att avlägsna ytliga corenocyter som utgör stratum corneum. En variation av kemiska mixer av olika syror för att lösa upp bindningar på olika nivåer av stratum corneum och epidermis bestämmer djupet av peelingen.

Introducera Cliniccare Kemisk peeling!

Cliniccare kemisk peeling kan enkelt introduceras till din salong oansett vilket varumärke du arbetar med i dag. Det är en serie fristående behandlingar som du snabbt kan adderat till din behandlingsmeny och börja producera verkligt fina resultat.

För att arbeta med Kemiska Peeling från Cliniccare så krävs att du är diplomerad Hudterapeut och genomgår en heldags utbildning för att få förståelse i produkterna och behandlingsrutinen.