Vad är Cliniccare

En av de mest innovativa, Professionella hudvårdsprodukterna i hela världen

CLINICCARE har på mycket kort tid blivit uppskattad av professionella i skönhetsbranschen för sin innovativa sammansättning som uppnåts med hjälp av avancerad och modern forskning i kombination med ingredienser av högsta kvalité och höga koncentrationer av aktiva ingredienser i kombination med lågmolekylär hyaluronsyra.

  • CLINICCARE cosmeceuticals – är en ny generation produkter som drar nytta av de mest avancerade teknologierna som i dag finns tillgängliga
  • Samtliga CLINICCARE produkter är designade till att ge djup och långvarig återfuktande effekt
  • Den certifierade Hyaluronsyra som utvunnits ur biologisk fermentation innehåller små molekyler som har förmågan att penetrera till djupare hudlager och återfukta på insidan.
  • Dom specifika recepten med sina unika kombinationer av rikligt aktiva ingredienser säkerställer enastående resultat
  • CLINICCARE använder sig av de mest moderna teknologierna för att utveckla säkra och stabila produkter

Cliniccare är Veganskt och icke komedogen
Samtliga förpackningar är återvinningsbara.

 

PRESENTATION AV PRODUKTLINJEN

CLINICCARE™ har på kort tid blivit uppskattad av avancerade skönhetsspecialister på grund av de innovativa formlerna som erhållits genom avancerad forskning, högkvalitativa aktiva ingredienser och höga koncentrationer av lågmolekylär hyaluronsyra.

rengöring

Bra professionell hudvård börjar med en bra rengöringsprodukt. Det är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar, gifter och viktigast av allt, dess effektivitet i rengöringen av vår hud banar sedan vägen för effektiviteten i den professionella hudvårds-behandlingen..

PEELING

Det smärtfria alternativet för omedelbara resultat

masker

Om du vill lägga till ett fördelaktigt steg i din professionella hudvård, är en ansiktsmask ett bra komplement. Oavsett din klients hudtyp finns det en ansiktsmask som passar honom/henne. Ansiktsmasker kan lyfta och strama upp huden eller lysa upp och återfukta. Masker är dock inte en ”one size fits all”-produkt.
 
Våra masker tränger in i huden omedelbart för att återfukta, stärka och ge energi. De vårdande ingredienserna tillför dramatiskt återfuktning och fukt för en strålande, smidig hud.

2 i 1 kräm masker

Om du är ute efter att lägga till ett av de mest effektiva stegen i en professionell hudvårdsbehandling  är en hudtypsanpassad ansiktsmask ett mycket bra komplement. Oavsett vilken hudtyp din kund har, så finns det en ansiktsmask anpassad för honom / henne. Våra masker lugnar huden, stramar upp och ger energi. De vårdande ingredienserna ger dramatisk återfuktning för en strålande och smidig hud.

2 i 1 maskerna är utvecklade för att erbjuda intensiv återfuktning som mask, eller som en terapeutisk avslutande kräm.

booster / toner

Våra hudförstärkande/tonifierande produkter är baserade på naturliga extrakt – aktiva ingredienser från ekologiska källor erbjuder våra kunder det säkraste sättet att få en frisk, irritationsfri och synbart yngre hud. Den förbereder också huden för följande steg i hudvårdsbehandlingen.

moisturisers

Hudcellerna är baserade på återfuktning för att fungera korrekt. Men med åldern – exponering för yttre skador, livsstil, personliga vanor och hudvårdsvanor – tenderar huden att förlora sin naturliga vattenhållande förmåga. CLINICCARE™s uppdrag är att hjälpa huden att återskapa sin naturliga fukt.

krämer

CLINICCARE™ professionella krämer är utmärkta för att återställa hudens naturliga lyster, tillsammans med dess släthet och silkeslenhet. Innehåller avancerade formler för hudens näring och djupgående återfuktning och aktiva ingredienser med accentuerade hudvårdande egenskaper, ger en effektiv föryngring av huden på ett naturligt sätt.

solskydd

Skydda din klients hud från UVA- och UVB-strålar med våra bredspektrumsolskyddsmedel. Applicera en lätt solkräm med en matt finish, ett måste i alla hudvårdsrutiner, solskydd är en daglig nödvändighet.

carboxy theraphy

CLINICCARE™ carboxy terapi är en icke-invasiv professionell behandling baserad på en speciell CO2-berikad gel och en aktiverande mask för att stimulera cirkulationen och kollagenproduktionen.

Introducera Cliniccare Kemisk peeling!

Cliniccare kemisk peeling kan enkelt introduceras till din salong oansett vilket varumärke du arbetar med i dag. Det är en serie fristående behandlingar som du snabbt kan adderat till din behandlingsmeny och börja producera verkligt fina resultat.

För att arbeta med Kemiska Peeling från Cliniccare så krävs att du är diplomerad Hudterapeut och genomgår en heldags utbildning för att få förståelse i produkterna och behandlingsrutinen.

En introduktion till Kemisk peeling.

artiklar relaterade till cliniccare