Save the date! och rensa i kalendern!

Den svenska skönhetsbranschen står mitt i en lågkonjuktur där salonger rekryterar, många salonger gör all time high och kunder går på behandlingar som aldrig tidigare, Salonger investerar i nya varumärket på en nivå som vi sällan skådat.

För att bli så framgångsrik att du kan rekrytera, att du har utrymme att investera i bättre med kvalitativ hudvård så krävs det att du sätter upp mål, du arbetar och tränar på att bli en bättre försäljare. 
Mimass AB har inlett ett samarbete med Mikael Arndt & Closers Only för att stärka upp självförtroende och drivkraft i försäljning och företagande.
Det är något vi tillhandahåller för våra partners. Samtidigt så finns ett stort behov av att steppa upp branschn i fråga om försäljning och utveckling.

Av den anledningen har vi på Mimass beslutat oss för att tillgängliggöra en del av de workshops och utbildningar som vi erbjuder våra partners till alla i gruppen Diplomerad Hudterapeut.

Den här workshoppen är vårt bidra och vår investering i den svenska skönhets branschen som vi alla gemensamt bedömer ha ett behov av att sälja bättre, ta bättre betalt och öka lojalitet med våra kunder.

Den 26 Maj kl: 12:00  kommer du att få ta del av mängder med kunskap och tips för att utveckla ditt företag till det du önskar.

Det är två separata föreläsningar, med två olika ämnen.
Som Mimass partner önskar vi dig varmt välkommen.

Öka försäljningen och få ännu nöjdare kunder under 2023!

Du är inbjuden till att vara delta på den här helt kostnadsfria föreläsningen med Mikael Arndt där han ger dig sina bästa tips för hur du skall sätta dina mål för dig själv, din verksamhet och öka din och dina kollegors försäljning.
 
Mikael Arndt är en av Europas främsta föreläsare som har hjälpt företag att öka sin försäljning i 26 länder under de 35 år han har varit verksam. Han hade nästan 300 egna säljare som mest. Idag driver han Closers Only som är ett utbildningsföretag inom försäljning och Saleshub som är ett rekryteringsföretag där man rekryterar säljare.
 
Nu när konjunkturen gör det tufft för många människor och allt man ser på nyheterna är krig och annat elände så behöver vi ha konkreta verktyg som gör att vi kan fortsätta driva våra företag och vår försäljning. Det kommer krävas ännu mer än vanligt för att lyckas i tuffa tider och under de här föreläsningarna kommer vi ge dig verktygen som gör att du kommer lyckas bättre än någonsin.

De ämnen vi kommer ta upp under det här eventet är:

 

– Mål

Här kommer vi att berätta om hur du får upp till 80 gånger större chans att lyckas med försäljningen och ditt företag. Endast en procent av befolkningen i Sverige skriver ned sina mål men hundra procent av de framgångsrika inom försäljning gör det. Mikael kommer visa hur du och dina kollegor kan göra som de allra bästa inom idrott och musik gör för att bli världsstjärnor fast inom din egen bransch.
 

– Köpprocessen

Kunderna har ändrat sitt sätt att köpa de senaste åren och vi som företagare/säljare måste anpassa oss och vårt erbjudande för att lyckas på bästa sätt.
Här kommer du får en förståelse varför kunderna gör som de gör.
 
 

– Kundvård

80 procent av de kunder som slutar handla av oss gör det för att de inte känner sig speciellt viktiga. De känner att de blir tagna för givet och får inget extra som de inte kan få någon annanstans. De företag som bryr sig mest är också de som säljer mest.
Alla behöver en plan för hur de skall göra det där lilla extra som får kunderna att bli lojala och rekommendera sina vänner och bekanta. Mikael kommer att berätta om hur du kan bli bästa på att ta hand om dina kunder.