Doftar diskret och återfuktar oväntat bra

Recension av:

 

 

CLINICCARE – EGF EXTRA PURE SERUM

Antiinflammatoriskt serum för alla, men främst 40+!

Kategori: Serum
Hudtyp: Anti-age, Torr, Känslig, Akne/Rosacea
Cirkapris: 700 kr
Prisgrupp: Lyx
Åldersgrupp: 26-39 år, 40 plus
Betyg:  

 

Cliniccare EGF Extra Pure Serum är ett underbart, antiinflammatoriskt och porsammandragande serum som är återfuktande och gör underverk med din hy, speciellt du som har lite problematisk hy som lätt blossar upp och är kanske runt 40 eller plus.

Jag som testat Cliniccare EGF Extra Pure Serum har i grunden ganska problematisk hy. Jag har vid 44 års ålder fortfarande aktiv hormonrelaterad akne, jag har också ärr efter akne och perioral dermatit samt förstorade porer. Det finns eventuellt även en icke-diagnosticerad rosacea….. Min hy är mycket yttorr, men fet i T-zonen. Det är inte lätt att göra något bra för min hy, men Cliniccare EGF Extra Pure Serum har under de cirka åtta veckor jag använt serumet dagligen gjort så mycket bra för min arma hy att jag måste redan nu avslöja att det blir en femma i betyg!

Cliniccare EGF Extra Pure Serum utlovar följande:

  • ge näring och djup fukt
  • ge aktiva ingredienser som är antibakteriella och antisvampbildande
  • stimulerar syntesen av kollagen och aktiverar cellerna
  • undertrycker hypersekretion av talgkörtlarna (detta betyder alltså pormaskbildning)
  • reducerar inflammation
  • innehåller 50 procent högre koncentration av hyaluronsyra per milliliter, precis som en dermal filler

Och vet ni, jag tycker att Cliniccare EGF Extra Pure Serum håller det som utlovas!

I och för sig – jag kan inte lova att den har varit antisvampbildande, jag har ännu inte upptäckt någon svamp i mitt ansikte, men jag säger bara CHECK på den övriga listan. Min hy, efter åtta veckors daglig användning av Cliniccare EGF Extra Pure Serum, är så fin! Den är mycket mer fuktmättad, den är mycket mer glowig, den är mycket jämnare i tonen (inte lika många röda fläckar/blossande områden) och den känns oerhört mättad. Med detta resultat på min yttorra, ändå halvfeta hy, måste jag ge ut min första femma i betyg på många, många år. Cliniccare EGF Extra Pure Serum är faktiskt riktigt, riktigt bra för dig som har yttorrhet, kanske lite aktiv akne, lite gamla ärr, och lite rödfläckiga områden. Du kommer förhoppningsvis inte bli besviken.
Köp! Produkten är lättapplicerad, dryg och kommer i en mycket fräsch pumpflaska med tättslutande snäpplock. Mycket bra! Jag blir galen på dyra produkter som kommer i flaskor där locket åker av…halva serumet i necessären…panik..ja, ni vet. Bra förpackningar ÄR faktiskt viktigt.

Den fenomenala pumpflaskan innehåller 50 milliliter och räckte för mig i cirka åtta veckor, applicering en gång per dag (på kvällen).