50 års erfarenhet av att utveckla professionell hudvård

Dr Kadir Cosmetics grundades 1990, har sina rötter i ett familjeföretag som sedan sextiotalet varit verksamt som en högt respekterad konsult till kosmetikindustrin och en tillförlitlig leverantör av högkvalitativa råvaror för utveckling av kosmetika.

Med över 50 år av erfarenhet av utveckling av kosmetiska ingredienser så kvalificerar sig Dr Kadir Cosmetics som en trovärdig och kvalitativ leverantör av hudvårdsprodukter.
En viktig faktor för Dr Kadir Cosmteics är att fokusera på miljövänliga ingrediensalternativ, under förutsättning att det är dermatologiskt säkert.

Företaget ägs och drivs av Dr. Ron kadir, som erhåll sin doktorsexamen från Tel Aviv University 1987 för sin forskning inom hudpermeation.

Dr. Kadir genomförde senare flera forskningsprojekt i Leiden University, Nederländerna och på Bradford University, Storbritannien, i samarbete med läkemedelsindustrin, inom området för transdermal ingrediens leverans och har publicerat många vetenskapliga artiklar.

En bredd och intelligens i produktutbudet.

Några av de signifikanta fördelarna med Dr Kadir är dess traditionella uppbyggnad av produkter i kombination med en mix av avancerade ingredienser. I sortimentet hittar du alltid en serie som möter klientens hudtyp och status för tiden.

Den traditionella behandlingsmenyn från Dr Kadir grundar sig i luxuösa och mycket omfattande behandlingar för att uppnå goda behandlingsresultat.

 

PEELING

 

Artiklar relaterade till Dr Kadir