Om Mimass AB

2012 lanserade vi Cliniccare på den svenska marknaden och har sedan dess placerat oss som en av de ledande agenturerna för professionella skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar i Sverige. Mimass har idag en distributionskanal med ca 500 salonger och kliniker runt om i Sverige och har sedan starten utbildat fler än 800 terapeuter i de varumärken och teknologier som vi erbjuder.

Vi har sedan starten haft huvudkontoret i Täby lite norr om Stockholm där vi också har utbildnings- och utställningslokaler samt vårt lager.

I branschen är Mimass idag kända för att vara ett kunskapsbaserat företag med hög service och djup kompetens i de produkter och behandlingsteknologier som vi erbjuder. I vårt sortiment finns våra noga utvalda varumärken Cliniccare och Environ, vi erbjuder också apparatur och utbildning inom Microneedling.

Ett ledord för Mimass är partnerskap – att tillsammans med våra partners och återförsäljare bygga långsiktiga och lönsamma relationer där det gemensamma målet är att vinna framgångar hos svenska skönhetskonsumenter.

MEDARBETARE

Miriam Oveseen
Grundare / Styrelseordförande

Make it work!

MIriam har med sina många år av erfarenhet som egenföretagare inom terapeutyrket en djup förståelse och insikt i de dagliga utmaningarna för den mindre verksamheten.

Håkan Wahlström
VD / delägare

The bigger picture!

Med sina erfarenheter av att bygga återförsäljarnätverk, lokalt och internationellt, adderar Håkan nya perspektiv som kan hjälpa salonger att öka sin lönsamhet

på en hårt konkurrensutsatt marknad.

Som återförsäljare och partner får du:


Kunskap

För att du och din salong ska vara konkurrenskraftiga krävs en partner som håller dig uppdaterad kring de senaste forskningsrönen och de mest effektiva teknologierna. Mimass håller dig up to date!

Utveckling
Skönhetsbranschen utvecklas snabbt, det gäller såväl produkter och teknologier som konsumenternas efterfrågan. Mimass väljer alltid produkter och apparaturer som ligger i framkant.

Kvalitet
För att dina kunder ska få en wow-känsla hos dig krävs inte bara ett bra bemötande. Mimass hjälper dig att skapa ett erbjudande av produkter och behandlingar som överraskar och överträffar dina kunders förväntningar.

Utbildning
Vi ger dig djup kunskap inom den hudvård och de behandlingar som du investerar i. Både teoretisk och praktisk utbildning är av yttersta vikt för att du ska kunna erbjuda hudvård i världsklass och så snabbt som möjligt öka både din omsättning och lönsamhet. 

Drifttrygghet
Alla apparaturer du köper in till din salong via oss har 12 månaders garanti och standardiserade rutiner för service. 

 

Vill du få hela bilden och lära känna en uppskattad leverantör på den svenska marknaden?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med relevant information.