Om Mimass AB

Mimass är ett familjeföretag som etablerade sig i skönhetsbranschen 2012 med en kombination av kunskap inom terapeutyrket i kombination med ett affärsmässigt fokus.
I vårt sortiment har vi samlat produkter och behandlingsutrustning som har till mål att bidra till en ökad konkurrenskraft för våra samarbetspartners.

Mimass grundfilosofi bygger på ett långsiktigt samarbete mellan kliniker och salonger tillsammans med oss som leverantör. där de gemensamma målet är att framgångsrika relationer med marknadens konsumenter.

I vårt sortiment finns varumärken som Cliniccare, Dr Kadir, Ett partnerskap med Pharmann, Aesthetech och vårt eget varumärke Selection by MIMASS.

Mimass samarbetar i dag med fler än 400 salonger på den svenska marknaden och har sedan 2012 utbildat fler än 500 terapeuter i de teknologier som vi erbjuder.

MEDARBETARE

Miriam Oveseen
Grundare / kundansvarig

Make it work!

MIriam har med sina många år av erfarenhet som egenföretagare inom terapeutyrket en djup förståelse och insikt i de dagliga utmaningarna för den mindre verksamheten.

Håkan Wahlström
VD / delägare

The bigger picture!

Håkan ser lösningar och möjligheter i alla tänkbara situationer. Med sina erfarenheter av att bygga återförsäljarnätverk på ett internationellt plan så kan Håkan addera ny vinklingar som skall förnya och öka salongernas lönsamhet på en hårt konkurrensutsatt marknad.

Stefanie Bäfvenberg
PR/Marknadskommunikation/Utbildning

Keep updated!

PR och marknadsföring är en central del i att lyckas, vid sidan av att adressera Mimass utmaningar har Stefanie en vision om att kunna bidra till att lyfta företagets partners till att bli mer slipade i sitt PR & Marknadsarbete.

Matilda Michols

Matilda Michols
Auktoriserad Hudterapeut & partnerutvecklare

Linda Banks
Lager / Logistik

Som samarbetspartner med Mimass får ni!

Kunskap!
För att vara konkurrenskraftig på sin marknad så kräver det en en partner som ständigt utvecklas med de senaste forskningsrönen och de mest effektiva teknologierna.

Utveckling!
Skönhetsbranschen utvecklas i hög takt, inte enbart i teknologier och funktionalitet, utan även konsumenter utvecklas. För att kunna bibehålla en hög konkurrenskraft kräver det att du samarbetar med en leverantör som ständigt försöker tillgodose de behov som marknaden efterfrågar.

Kvalité 
Kvalité värderas av hur väl du överraskar och möter dina kunders förväntningar på dina behandlingar och produkter.
Mimass erbjudande strävar alltid att ge dig möjligheten att överträffa dina kunders förväntningar.

Utbildning
Vid större investeringar i produkter och apparaturer så är utbildning av yttersta vikt.  Mimass erbjuder alltid omfattande utbildningar till de mer komplexa behandlingar som företaget erbjuder så att ni snabbt skall komma igång med behandlingar och så snabbt som möjligt öka lönsamheten.

Drifttrygghet
Med samtliga apparaturer följer 12 - 36 månaders garanti med standardiserade rutiner för garanti och service. Är din utrustning kritisk för din verksamhet så finns möjligheten att teckna med omfattande serviceavtal som har till syfte att säkerställa driften i din verksamhet.

 

Vill du få hela bilden och lära känna en uppskattad leverantör på den svenska marknaden?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med relevant information.

Bli Partner
Kryssa i de val som passar dina önskemål.
Finns det något mer specifikt som du önskar att vi bara skall sända dig innan vi tar en kontakt så kan du fylla i det i fältet ovan.