Om Mimass AB

2012 lanserade Mimass Cliniccare på den svenska marknaden och har sedan dess placerat sig som en av de ledande agenturerna för professionella skönhetsprodukter & skönhetsbehandlingar i Sverige.

Företaget har sedan starten haft sitt huvudkontor i Täby lite norr om Stockholm där vi har huvudkontor, utbildnings och utställningslokaler samt vårt lager.

Mimass har sedan start gjort sig känd för hög service med djup kompetens i de produkter och teknologier som företaget erbjuder.

Ett ledord för Mimass är partnerskap, Att tillsammans med våra partners bygga långsiktiga och lönsamma relationer där det gemensamma målet är att vinna framgångar hos svenska skönhetskonsumenter.

Mycket tid och stor omsorg lägger vi på att kunna erbjuda produkter och behandlingar i världsklass.

I vårt sortiment finns våra huvudmärken Cliniccare & Environ, tillsammans med ytterst avancerade och resultatinriktade varumärken så som Pharmann,  I vår portfölj har vi också adderat apparaturer som har till avsikt att öka effektivitet och erbjuda förstärkta resultat i kombination med de kosmetiska varumärken vi valt att samarbeta med. Här finner vi det Estniska varumärket Aesthetech och vårt eget varumärke Selection by MIMASS.

Mimass har i dag en distributionskanal där vi finner närmare 500 salonger och kliniker på den svenska marknaden och har sedan 2012 utbildat fler än 800 terapeuter i de teknologier som vi erbjuder.

MEDARBETARE

Miriam Oveseen
Grundare / kundansvarig

Make it work!

MIriam har med sina många år av erfarenhet som egenföretagare inom terapeutyrket en djup förståelse och insikt i de dagliga utmaningarna för den mindre verksamheten.

Håkan Wahlström
VD / delägare

The bigger picture!

Håkan ser lösningar och möjligheter i alla tänkbara situationer. Med sina erfarenheter av att bygga återförsäljarnätverk på ett internationellt plan så kan Håkan addera ny vinklingar som skall förnya och öka salongernas lönsamhet på en hårt konkurrensutsatt marknad.

Som samarbetspartner med Mimass får ni!

Kunskap!
För att vara konkurrenskraftig på sin marknad så kräver det en en partner som ständigt utvecklas med de senaste forskningsrönen och de mest effektiva teknologierna.

Utveckling!
Skönhetsbranschen utvecklas i hög takt, inte enbart i teknologier och funktionalitet, utan även konsumenter utvecklas. För att kunna bibehålla en hög konkurrenskraft kräver det att du samarbetar med en leverantör som ständigt försöker tillgodose de behov som marknaden efterfrågar.

Kvalité 
Kvalité värderas av hur väl du överraskar och möter dina kunders förväntningar på dina behandlingar och produkter.
Mimass erbjudande strävar alltid att ge dig möjligheten att överträffa dina kunders förväntningar.

Utbildning
Vid större investeringar i produkter och apparaturer så är utbildning av yttersta vikt.  Mimass erbjuder alltid omfattande utbildningar till de mer komplexa behandlingar som företaget erbjuder så att ni snabbt skall komma igång med behandlingar och så snabbt som möjligt öka lönsamheten.

Drifttrygghet
Med samtliga apparaturer följer 12 - 36 månaders garanti med standardiserade rutiner för garanti och service. Är din utrustning kritisk för din verksamhet så finns möjligheten att teckna med omfattande serviceavtal som har till syfte att säkerställa driften i din verksamhet.

 

Vill du få hela bilden och lära känna en uppskattad leverantör på den svenska marknaden?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med relevant information.

Bli Partner
Kryssa i de val som passar dina önskemål.
Finns det något mer specifikt som du önskar att vi bara skall sända dig innan vi tar en kontakt så kan du fylla i det i fältet ovan.