Utveckla dig till en Environ Stockist

Upptäck varför att inkludera Environ är hemligheten till ditt företags framgång

Om du är en kvalificerad hudterapeut eller läkare och vill börja erbjuda Environ på din klinik eller salong, fyll i  formuläret. När du har skickat in dina uppgifter kommer en av våra representanter kontakta dig.

 

Vad väntar du på? Detta kommer att bli den mest givande och värdefulla tiden du någonsin kommer att spendera på ditt företag!

Vad är omvärldens uppfattning om Environ

Environ är ett professionellt hudvårdsmärke som är älskat av hudterapeuter, läkare, kändisar och journalister.

En hudvårdsserie som belönats med Top Medical Skincare 6 år i rad.

Frivillig information

Läs om hur några av våra experter
sammanfattar sina egna erfarenheter med Environ Skincare

Jag har jobbat med Environ i snart 2,5 år och snart 24 år som hudterapeut, resultatet av det är att min snart 50 åriga hud ser bättre ut än när jag var 35 år ✨✨✨
Mina kunders resultat slutar aldrig förvåna mig eller dem. Det är en bred och mycket stor kund nöjdhet och återkommande kunder som älskar Environs STEP-UP system
Sarah Skyllberg / Reclaim Beauty

Environ är utan tvekan ett av världens bästa hudvårdsmärken. Jag har jobbat som hudterapeut i 15 år och aldrig haft så fina resultat på mina kunder (och mig själv). Environ har ett helhets tänk som jag saknat med alla andra märken jag jobbat med. Det är hemvård, behandlingar, maskinen, det långsiktiga tänkandet och resan du gör tillsammans med dina kunder med vitamin STEP UP Systemet. 

Josephine Hellsberg / Studio Soft

Jag har använt Environ på min egen hud sedan okt -22. Innan dess upplevde jag att jag fick korrigera min hud ( ex. lägga extra fukt/näringsmask på vintern) Har bara använt rengöring, toner, kräm från Environ i 3 mån, ingen peeling, mask, serum etc och min hud har aldrig varit bättre 🥰 Huden är verkligen i full balans. Jag har aldrig fått liknande resultat med andra produkter och mina kunder återkopplar om så fina resultat efter bara 3 veckor, så glad att jag tog steget att ta in Environ. 

Sofia Edman / Derma Resursen

Tillsammans med hela det globala teamet av Environ kunniga behandlare, utbildare och affärsutvecklare så blir du del i ett större sammanhang där målet är att bli specialist på något som tillför livslångt värde för dina kunder.

Läs mer om hur du blir en Stockist
Läs mer om Varumärket
Ladda hem ett prospekt

”Min försäljning ökade med 150
procent sedan jag började med ENVIRON! Under samma period var jag mammaledig 50 procent. Jag har alltså ökat min försäljning kraftigt samtidigt som jag arbetat halvtid.”

Josephine Hellsberg • Studio Soft

Läs hela artikeln

4 skäl Environs stora uppskattning

  1. Environ var banbrytande i användandet av höga doser vitamin A och antioxidanter för att ge stöd till huden.
  2. Alla produkter är kliniskt testade av Dr Des Fernandes och av obereoende organisationer för att fastställa säkerhet och effektivitet.
  3. Environs produkter säljs endast av välutbildade experter med adekvat kunskap om vitamin A.
  4. Environ erbjuder ett komplett hudvårdssystem för att du skall kunna bemästra alla de vanligaste hudtillstånden.

Vill du utforska möjligheterna att bli expert och bygga en långsiktig och lönsam verksamhet?

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig och berättar mer.

Frivillig information