Laddar Karta...

Datum/Tid
Den - 2019/04/23
Mellan klockan - 09:00 - 11:30

Plats
Mimass Ab kontor

Kategorier


HIFU är en teknologi som funnits på marknaden under många år, men som under den senaste 12 månaders perioden börjar synas mer och mer på svenska salonger och kliniker.

3D HIFU är en utveckling av traditionell HIFU där vi i dag kan erbjuda ökad pulskontroll och tätare och mer precisa pulsrader både i bredd och längd. Genom en mycket frationerad dDirekt leverans av värmeenergi till huden och subkutan vävnad så stimulerar vi hudens egna funktioner till fökad täthet av kollagen, förbättrad hudstruktur och med behandlingar med fokus på SMAS* lagret så erbj

uder HIFU som enda icke invasiva behandling verkliga ansiktslyft.

Några av de funktioner som utvecklar 3D HIFU till en mer kostnadseffektiv behandling i jämförelse med traditionell HIFU där man arbetar med 1 rad / pulser så erbjuder 3D HIFU upp till 11 rader med pulser om 25 punkter / rad. vilket innebär en tätare och mer omfattande behandling.

 

Är du intresserad av om HIFU är en teknologi som passar in i din filosofi om estetiska behandlingar, om du har en målgrupp som passar för den här formen av behandlingar?
Då är du varmt välkommen till den här sammankomsten där vi kommer informera mer om behandlingens ingående mekanismer,
Vi berör även faktorer som lönsamhet, vilka målgrupper som HIFU passar för.

VI bjuder på frukost när du anländer till vårt kontor i Täby.

 

 

Bokning

Bokningen är stängd för detta evenemang.