Laddar Karta...

Datum/Tid
Den - 2019/05/21
Mellan klockan - 09:00 - 13:00

Plats
Mimass AB

Kategorier


EN GUIDE TILL CLINICCARE YTLIG KEMISK PEELING

CLINICCARE ™ ytlig kemisk peeling involverar användning av milda syror för att erhålla olika önskvärda resultat baserat på klientens förväntningar och en behandlares eventuella terapeutiska mål. Det önskade målet kan helt enkelt vara att framkalla exfoliering av corneocyter som misslyckats med deskvamation, något som resulterar i en smidigare applicering av en makeup. I ett sådant specifikt fall skulle en mild syra mix med kort kontakttid vara att föredra. Ytliga kemiska peel produkter kan också användas för att öka penetrationen av andra aktiva ingredienser, och öka cellernas förnyelsetakt så att en jämnare och hudyta uppnås, eller reducering av porer och pigment.

______________________________

CLINICCARE har på mycket kort tid blivit uppskattad av professionella i skönhetsbranschen för sin innovativa sammansättning som uppnåtts med hjälp av avancerad och modern forskning i kombination med ingredienser av högsta kvalité och höga koncentrationer av aktiva ingredienser i kombination med lågmolekylär hyaluronsyra.

– CLINICCARE cosmeceuticals – är en ny generation produkter som drar nytta av de mest avancerade teknologierna som i dag finns tillgängliga
– Samtliga CLINICCARE produkter är designade till att ge djup och långvarig återfuktande effekt
– Den certifierade Hyaluronsyra som utvunnits ur biologisk fermentation innehåller små molekyler som har förmågan att penetrera till djupare hudlager och återfukta på insidan.
– Dom specifika recepten med sina unika kombinationer av rikligt aktiva ingredienser säkerställer enastående resultat
– CLINICCARE använder sig av de mest moderna teknologierna för att utveckla säkra och stabila produkter

Under den här dagen kommer du att få djupare insikt i filosofin bakom Cliniccare, dess teknologi och hur produkterna med hjälp av vetenskap formulerats för att kunna erbjuda goda resultat.

Kursen omfattar teori varvat med praktik för att du snabbt skall skapa dig en insikt i produkterna och resultaten dom erbjuder.
Vi går igenom de huvudsakliga ingredienserna och vilka egenskaper dom bidrar till i behandling och hemvård.

Utbildningen är öppen för auktoriserade hudterapeuter som uppfyller kompetenskriterier för medlemskap i SHR.
Leg. Sjuksköterskor & Leg. Läkare

 

Utbildningen kostar 500:- exkl. moms.
Kursavgiften faktureras i förskott,
Hela kursavgiften krediteras vid köp av något startpaket.
Avbokning av denna utbildning skall ske senast 36 timmar före kursstart.

Till den här kursen finns ett komplett startpaket omfattande en uppsättning produkter och hemvård för att snabbt komma igång.
I startpaketet ingår:
Behandlingsprodukter
Försäljningsprodukter
Marknadföringsmaterial
En bred uppsättning professionella behandlingsrutiner
Produktblad och skyltmaterial

För boende i Täby hänvisar vi till: Scandic Hotel Täby
Scandic Täby, superior roomScandic Täby, superior room

Din anmälan är bekräftad först efter att Mimass kontrollerat Din utbildning och godkänt Dig som ny återförsäljare och certifierad handhavare. Din plats är därför inte garanterad förr än Du erhållit den separata bokningsbekräftelsen på Din anmälan.

 

Bokning

Bokningen är stängd för detta evenemang.