Laddar Karta...

Datum/Tid
Den - 2021/05/05
Mellan klockan - 09:30 - 15:00

Plats
Mimass AB

Kategorier


 

En av de grundläggande filosofierna med de varumärken som Mimass har beslutat sig arbeta med fokuserar på att i möjligaste mån bibehålla integriteten i Stratum Corneum.

Allt mer forskning pekar på att kosmetiska behandlingar och produkter som erbjuds har en ablativ approach, vilket kortfattat innebär att fokus är att bryta ned huden för att därigenom i en förhoppning se huden återställa sig till en bättre version av sig själv.

Och det är här fler och fler studier visar att det inte alltid blir så.
Det vi kan läsa är att återkommande ablativ approch leder på sikt till en försämrad integritet, en hud som har svårare att bibehålla fukt, vilket är avgörande för en frisk, motståndskraftig hud.

Cliniccare är ett av de varumärken som vi arbetar med som anammar den här filosofin rakt igenom hela varumärket. Cliniccare bygger på den etablerade vetenskapen i att våra celler och vår kropp är självläkande.

Med den filosofin utgår vi från att skapa en så balanserad miljö som det bara är möjligt för att ge hudens celler alla förutsättningar till att förstärka sina cykler och återfå sin forna kraft och integritet.

Hela det professionella behandlingsprogrammet adresserar detta i alla tillgängliga behandlingar.

Vill du sedan som terapeut ta dessa behandlingar till nästa nivå av resultat så kan Mimass nu erbjuda Cliniccare +

Cliniccare + ett optimalt mervärde

Cliniccare + adderar en teknologi till behandlingen som fortfarande stödjer de grundläggande principerna i hudens fysiologi, men med hjälp av ett mekaniskt stöd så kan du leverera resultat som sträcker sig över din kunds förväntan.

Cliniccare + handlar om att du som terapeut med dina redan existerande resultatinriktade behandlingar från Cliniccare skall förstärka din konkurrenskraft mot de med konventionella professionella varumärken som du omges av på din marknad.

Cliniccare + ger dig dessutom en ökad exklusivitet som möjliggör en mer lönsam verksamhet utan gigantiska investeringar.

 

Utbildningsplan

  • Vi går igenom de olika apparaterna som har teknologier som RF, Lågfrekvent RF, Elektroporation, Cryokirurgi, Ultraljud, Homeneedling
  • Går igenom vad de olika maskinerna levererar
  • Behandlingsrutiner
  • Naturligtvis kommer ni att ge varandra en behandling som ni själva önskar

 

 

Kostnaden för kursen är 850:- exl. moms .

Allt köp under dagen premieras med 15% i rabatt.

Anmälan är bindande.

I rådande Coronatider så är det max 6 personer vid varje kurstillfälle. Minst 2 st.

Bokning

Bokningen är stängd för detta evenemang.