CLINICCARE PROFESSIONAL - Steg 1 -Konsultation - Hemvård - Behandlingar - flyttad till onlineutbildning efter nyår - återkommer om mer info

När

2022/11/23    
09:30 - 16:30

Bokningar

Bokning stängd

Var

Mimass AB
Östra Långgatan 29, Köping, Koeping, 73130

Event Type

Laddar Karta...

CLINICCARE PROFESSIONAL

Cliniccare representerar ett av världens mest avancerade hudvårdsmärken och är ett av världens just nu snabbast växande salongsmärken på denna planet.
Cliniccare erbjuder dig alla nyanserna av effektiva behandlingar från att du vill fokusera på en pH neutral balanserande behandling till en AHA baserad kemisk peeling med låga pH värden och effektiv exfoliering.

Med innovativt formulerade produkter får ni tillgång till behandlingar som möter alla tänkbara hudtillstånd, enkla återfuktande behandlingar till mer komplexa behandlingar där din kunskap som hudterapeut eller läkare ställs på sin spets.
Cliniccare Professional ger dig också tillgång till resultaten av det absolut senaste inom forskning och vetenskap i kombination med produkter som är formulerade utifrån 100% naturliga extrakt.

Välkommen till en värld där det bara är resultaten som räknas!

 

 

VI kommer introducera dig till en framtid där du har alla möjligheter att möta dina kunders önskemål och förväntade resultat.

 

Mål

 • Efter en genomgången utbildning kan du i din hudanalys hitta effektiva behandlingsplaner som möter kundens förväntningar.
 • Du kommer ha den grundläggande kunskapen i uppbyggnad och funktion med Cliniccare som professionell behandlingsprodukt.
 • Grundläggande kunskaper om hur du maximerar behandlingens effekter och resultat i kombination med resultatinriktad hemvård.
 • Avancerade behandlingsplaner där du med hjälp av Cliniccare kan skapa individuellt sammansatta behandlingplaner med kombinationer av uppbyggande och balanserade behandlingar till att effektivt kombinera AHA/BHA baserade behandlingar för att nå maximalt resultat.
 • En av de grundläggande filosofierna med de varumärken som Mimass har beslutat sig arbeta med fokuserar på att i möjligaste mån bibehålla integriteten i Stratum Corneum. Allt mer forskning pekar på att kosmetiska behandlingar och produkter som erbjuds har en ablativ approach, vilket kortfattat innebär att fokus är att bryta ned huden för att därigenom i en förhoppning se huden återställa sig till en bättre version av sig själv. Och det är här fler och fler studier visar att det inte alltid blir så.
  Det vi kan läsa är att återkommande ablativ approch leder på sikt till en försämrad integritet, en hud som har svårare att bibehålla fukt, vilket är avgörande för en frisk, motståndskraftig hud. Cliniccare är ett av de varumärken som vi arbetar med som anammar den här filosofin rakt igenom hela varumärket. Cliniccare bygger på den etablerade vetenskapen i att våra celler och vår kropp är självläkande. Med den filosofin utgår vi från att skapa en så balanserad miljö som det bara är möjligt för att ge hudens celler alla förutsättningar till att förstärka sina cykler och återfå sin forna kraft och integritet. Hela det professionella behandlingsprogrammet adresserar detta i alla tillgängliga behandlingar. Vill du sedan som terapeut ta dessa behandlingar till nästa nivå av resultat så kan Mimass nu erbjuda Cliniccare + , maila info@mimass.eu eller ring 08-7567713 så berättar vi mer .

 

Utbildningsplan

 • Konsultation – här lägger vi grunden din kunds plan.
 • Vikten av hemvård. – Uppnå förstärkta behandlingsresultat och längre hållbarhet på dina behandlingar.
 • Produktkännedom och hur produkterna är sammansatt för att uppnå bästa resultat.
 • Behandlingsrutinerna – Den grundläggande filosofi.
 • Introduktion till Soft Peel ( för att uppnå och förstärkta behandlingsresultat)
 • Mimass bjuder på lunch
 • Praktik

Efter avslutad praktik gör vi en gemensam sittning för att säkerställa att samtliga känner sig trygga med utbildningen och kan påbörja arbetet omgående.

Till den här utbildningen finns ett ytterst attraktivt startpaket innehållande ca: +300 behandlingar samt hemvård

Behörighet

Diplomerad hudterapeut
Utbildningsbevis kan komma att efterfrågas.

Din plats är inte reserverad förr än vi bekräftat att kursavgiften är mottagen.

Bokning

Avbokning skall ske senast 5 dagar innan utbildningsdagen

Bokningar

Detta evenemang är fullbokat.