FOCUS CARE YOUTH+

Focus Care Youth+ serien innehåller en varierande kombination av vetenskapligt understödda hudvårds ingredienser som skall assistera i leverera föryngrande fördelar. Genom att addera Focus Care Youth+ till ditt STEP-UP system förstärker du effekten och resultatet till din hudvårdsrutin.

FOCUS CARE MOISTURE+ 

Focus Care Moisture+ serien innehåller kombinationer av vetenskapligt säkerställda ingredienser som har till syfte att erbjuda boostande egenskaper till en uttorkad hud för att ge en mer återfuktad hud.
Moisture+ adderar vi till den dagliga Vitamin Step Up rutinen för att ge stöd till den torra huden.

FOCUS CARE COMFORT+

Focus Care Comfort+ serien innehåller kombinationer av vetenskapligt säkerställda ingredienser som har till syfte att erbjuda lugnande egenskaper till en känslig hud. 

Comfort+ adderar vi till den dagliga Vitamin Step Up rutinen för att ge stöd till den känsliga huden

 

FOCUS CARE RADIANCE+

Focus Care Radiance+ serien innehåller kombinationer av vetenskapligt säkerställda ingredienser som har till syfte att förbättra hudens utseende med en ojämn hudton.

Genom att addera Mela-Smart system till den dagliga Vitamin Step Up rutinen kommer huden att uppnå en jämnare hudton och bli mer hälsosam.

FOCUS CARE CLARITY+

Focus Care Clarity+ serien innehåller kombinationer av vetenskapligt säkerställda ingredienser som har till syfte att förbättra hudens motståndskraft till en akne benägen hud.

Den innovativa tre stegs systemet erbjuder en komplett hudvårds lösning som är effektiv mot utbrott i huden som kan påverka vardagen.
Rengör, Kontrollera och Rensa vägen mot en utbrotts fri hud.

FOCUS CARE SKIN TECH+

Focus Care Skintech+ serien är designad för att förstärka effekterna av de aktiva ingredienser som erbjuds i Environs hudvårdsrutin för såväl ansikte som kropp.