Maximera penetrationen av hyaluronsyra i ansiktsbehandlingar.

Hur kan du maximera resultatet av dina behandlingar med hjälp av moderna teknologier.

Innan vi går in på detaljerna så vill jag understryka vikten av att definiera målgruppen innan man beslutar sig för teknologin.
Det är lätt att låta sig bländas av fashionabla apparaturer som upplevs erbjuda guld & gröna skogar.
Men för oss på Mimass så är det viktigare att definiera er målgrupp innan vi rekommenderar en teknologi. Det är givetvis också av stor vikt inom vilka gränser du vill investera, och vilka behandlingar du vill erbjuda.

Så tillåt mig att ge dig ett spektrum av teknologier som bidrar till att öka inslussning av hyaluronsyra i dina behandlingar.

 

Förstärkning av befintlig behandling

Vi inleder presentationen i kronologisk ordning.
Den kanske enklaste och minst krävande investeringen är vår populära Derma F+, en ultraljudsapparatur som dels erbjuder den så viktiga peelingen/portömningen innan momentet inslussning är aktuellt.

Genom att vända på den så agerar den med inslussande massage. Detta är en teknologi som är tillgänglig under 2 000 kr och adderar ett mervärde i traditionella ansiktsbehandlingar. Det är inte en teknologi som vi generellt bygger hela behandlingar runt.

Skapa nya resultatinriktade behandlingsmenyer

Skall vi börja bygga behandlingar runt och öka effekterna en aning så bör vi också öka vår budget en aning. Vårt förslag här är Dual Injector Pro+. Detta är vad man skulle kunna definiera som en injektionsfri behandling. Här kombinerar vi tre teknologier i en apparatur.
VI har radiofrekvens för att aktivera vävnaden.
Sedan går vi över till elektroporation. En teknologi som öppnar hudcellernas membran och tillåter aktiva ingredienser att absorberas in till cellen.

Detta är en mycket uppskattad, behaglig behandlingsmetod som levererar fina resultat med viss fördröjning. VI brukar se påbörja av resultatet efter ett dygn och sedan det slutliga resultatet efter en till två veckor. Det är ju den tiden som krävs för att få näring att verka i huden.

 

Den budget vi talar om här är drygt 20 000 kr och erbjuder dig en möjlighet att bygga behandlingar och kurer från ca: 1 200 – 1 500kr

Erbjud det senaste och den mest resultatinriktade behandlingen.

Den i särklass mest avancerade och mest resultatinriktade av dessa teknologier är den nya Vital Infusor. En teknologi som arbetar med kraftfulla syre pulser. Med ett tryck på upp till 13 bar och kinetik så kan vi trycka ned aktiva ingredienser i huden. Detta är givetvis en större investering men den ger dig möjlighet att bygga förhållandevis exklusiva behandlingar i regionerna runt 1700 – 2300 kr.

Här kan du fritt kombinera med enzympeelingar eller mildare kemiska peels för att förbereda behandlingen. Tekniken trycker ned hyaluronsyra i huden, ( Inte via hårfolliklar och porer ) ca: 1 – 1,5 mm. Denna behandling ger dig ett omedelbart plumpat resultat, men det verkliga resultatet ser du efter 1 – 2 veckor in i en kur. Investeringen här landar i regionen runt 65 – 70 000 kr. Men den erbjuder dig ett konsekvent resultat och ger dina kunder en långsiktigt mer vital hud.

Här kan du fritt kombinera med enzympeelingar eller mildare kemiska peels för att förbereda behandlingen. Tekniken trycker ned hyaluronsyra i huden, ( Inte via hårfolliklar och porer ) ca: 1 – 1,5 mm. Denna behandling ger dig ett omedelbart plumpat resultat, men det verkliga resultatet ser du efter 1 – 2 veckor in i en kur. Investeringen här landar i regionen runt 65 – 70 000 kr. Men den erbjuder dig ett konsekvent resultat och ger dina kunder en långsiktigt mer vital hud.

Behandla din hud som en levande organism

Det finns många sätt att försöka beskriva teknologiernas betydelse i anti age behandlingar, och som mång andra så har vi utvecklat ett eget sätt att försöka visualisera skillnaderna. VI vill gärna leda dig till växternas värld där vi vårdar en växt som är planterad i jord.

En kosmetisk hudvårdsserie kan liknas med att addera näring i vattnet som du ger dina blommor och du låter näringen sjunka ned i jorden med hjälp av gravitationen.
Resultatet infinner sig, men det krävs förhållandevis mycket tid för att nå det önskade resultatet.

Genom att addera teknologier så kan du mer kontrollerat och mer fokuserat säkerställa att den näring du adderar når blommans rötter aningen snabbare och i större mängd en genom att hälla den på jorden.

Det här innebär att du ökar näringsupptaget, och du når ett bättre resultat på kortare tid.

Det tredje steget är den delen som utesluter hudterapeuter och tillåter legitimerad personal att med hjälp av injektioner leverera ned näring på ett bestämt djup och i en kontrollerad mängd. Här talar vi givetvis om mesoterapi behandlingar. Här får du den största penetrationen av näring, och det bästa resultatet.
Men tidsmässigt så skiljer det sig kanske inte så mycket mot de injektionsfria behandlingarna då vi fortfarande måste ta hänsyn till cellernas livscykel.

Injektionsbehandlingar för legitimerad personal.

På temat Mesoterapi så erbjuder Mimass i dag en bredd av apparaturer till legitimerad personal med mesoterapi pennor till avancerade injektionsapparaturer.

Till merparten av dessa behandlingar där vi mekaniskt trycker ned material i huden så förordar vi givetvis sterila produkter för att säkerställa bästa resultat.

Befinner du dig med din verksamhet i ett läge där ni önskar utveckla era behandlingar, erbjuda något nytt och anti age inriktat. Då är du varmt välkommen att kontakta oss för helt förutsättningslösa samtal om vilken väg som passar din verksamhet bäst.

För dig som vill ta nästa steg!
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en representant dig snarast.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.