Professionell hudvård

Uppnå Dina Affärsmål med MIMASS

Vi förstår din vision att vara en ledare inom skönhetsbranschen i Sverige.
Vår roll som partner är att hjälpa dig att nå dit.

Vår roll är inte bara att leverera högkvalitativa hudvårdsprodukter, utan också vara din partner i alla frågor som leder till din framgång.

Låt oss skapa din succéhistoria

Med avancerade hudvårdsprodukter och behandlingar, kan du ge dina kunder oöverträffade resultat. Tillsammans förvandlar vi din salong till en destination för högklassig hudvård, och du får utrymme att bygga dig  ett rykte som den experten  du är på din marknad.

Erbjud Unika Behandlingar som Särskiljer Din verksamhet från dina kollegor

Våra varumärken är speciellt designade för att tillgodose alla olika hudbehov. Med våra varumärken får du tillgång till skräddarsydda behandlingar och produkter som gör din verksamhet unik. Något som kommer stärka din position som ledare och trendsättare i din region.

Fokusera på Tillväxt genom Beprövad Expertis

 • Innovativ Forskning: Utvecklarna av våra varumärken engagerar sig kontinuerligt i banbrytande forskning och utveckling, vilket ger dig tillgång till de senaste innovationerna inom hudvård. Genom att implementera dom här avancerade metoderna och produkterna, kan du erbjuda behandlingar som skiljer ut dig från dina konkurrenter.

 • Anpassade Utbildningsprogram: Vi erbjuder omfattande utbildningsprogram som är anpassade efter dina specifika behov och affärsmål. Alla program är utformade för att öka din kunskap och skicklighet, vilket i sin tur hjälper dig att erbjuda högre kvalitet på behandlingar och service.

Affärsutveckling och Tillväxtstrategier

 • Marknadsföringsstöd: Vi erbjuder effektivt marknadsföringsmaterial och strategier som är anpassade för att öka din synlighet och locka fler kunder. Det inbegriper digital marknadsföring, sociala medier, och in-store-kampanjer.
 • Affärsrådgivning: Du får tillgång till expertråd för att optimera din salongsdrift. Det innefattar rådgivning kring kundrelationer, prissättning, och försäljningstekniker, allt för att hjälpa till att öka din lönsamhet och förstärka din verksamhet.

Expansionsmöjligheter

 • Nya Marknader och Tjänster: Upptäck nya marknader och kundsegment med vårt stöd. Vi hjälper dig att identifiera och utnyttja nya affärsmöjligheter, som att erbjuda specialiserade behandlingar eller att utvidga din service med mer avancerade behandlingsalternativ.
 • Nätverk och Samarbetsmöjligheter: Som del av MIMASS-gemenskapen får du tillgång till ett stort nätverk av läkare, kirurger, terapeuter, branschexperter och likasinnade företagare. Det är aktiviteter som främjar samarbete, idéutbyten och öppnar för nya affärsmöjligheter.

Resultatorienterad Framgång

 • Mätbara Resultat: Med våra varumärken och tjänster kan du leverera mätbara förbättringar till dina kunder. Något som leder till högre kundnöjdhet och ökad kundlojalitet, något som är avgörande för en långsiktig affärstillväxt.
 • Stärkt Varumärke: Genom att samarbeta med MIMASS, associeras din verksamhet med ett etablerade och respekterade varumärken inom skönhetsbranschen. Detta stärker ditt eget varumärkesvärde och positionerar dig som en ledande aktör på marknaden.

Din Framgång är Vår Prioritet

”Vi på MIMASS är engagerade i att stötta dig på varje steg av din resa mot professionell och ekonomisk framgång. Låt oss tillsammans uppnå extraordinära resultat.”

En Investering i Din och Ditt Företags Framtid

Förverkliga en långsiktig vision, En investering innebär inte enbart en i kortsiktig tillväxt, utan bör ju lägga grunden för en hållbar och långsiktig affärsframgång. Vi förstår vikten av att tänka framåt och vill finnas med och hjälpa dig att bygga en verksamhet som står stark även i föränderliga tider.

Vi vill arbeta tillsammans med dig för att skapa skräddarsydda tillväxtstrategier som speglar dina unika affärsmål och visioner. Våra planer tar hänsyn till din specifika marknad, dina kundbehov och dina personliga ambitioner som företagare.

 • Marknadsförings- och Försäljningsstöd: För att säkerställa att dina investeringar skall ge maximal avkastning, tillhandahåller vi omfattande marknadsförings- och försäljningsstöd. Detta inkluderar allt från digital marknadsföring till kundvårdsstrategier, för att hjälpa dig att öka din synlighet och attrahera en bredare kundbas.
 • Varumärkesbyggande: Ett partnerskap med är en investering i ditt varumärke. Vår målsättning är att stärka ditt varumärkes rykte och status i branschen, vilket är avgörande för att locka premiumkunder och skapa varaktiga kundrelationer.
 • Innovation och Trender: Vi håller dig alltid uppdaterad med de relevanta kunskaperna inom skönhet och hudvård. Det garanterar att du med din verksamhet alltid är relevant, framåtblickande och i framkant av branschen.

 

Var Aktuell och Relevant

I en värld som ständigt förändras, är det viktigt att hålla sig uppdaterad. MIMASS sortiment möter alla de behov av produkter och behandlingar aktuella forskning och relevanta samhällsbehov, från miljömedvetenhet till individuellt utvecklade hudvårdsrutiner. Vi är din parnter för att hålla dig relevant och framstående.

[Läs Mer om Våra Varumärken] – [Följ Oss på Sociala Medier för Senaste Nyheterna]

Bli en Del av MIMASS Familjen Idag

Kontakta Oss för Mer Information och Börja Din Resa med Mimass.

 

Berätta gärna om det är något ytterligare som kan vara av vikt för oss att känna till.