Mimass utökar teamet för möta ökad efterfrågan

För mer information!
Kontakta:
Stefanie Bäfvenberg – PR/Pressansvarig
stefanie.bafvenberg@mimass.eu
+46(0)73 998 87 73

eller ta direkt kontakt med Affi
affi@mimass.eu
+46(0)70 254 97 99

Vi välkomnar nu Affi Nazari till teamet.

 

Mimass har rekryterat Affi Nazari till teamet som har över 16 års erfarenhet av den svenska skönhetsmarknaden. Hon har tidigare arbetat som marknadschef för Skin Doctors och arbetat som säljchef med regionalt försäljningsansvar för Envila Clinique. (Victus)
Nu senast kommer Affi från Nordströms Handels där hon haft ansvar för utbildning och utveckling av flera av de svenska apotekskedjorna.

– Jag är oerhört glad och stolt över att Affi valt att komma med i vårt team där hon med sin gedigna erfarenhet och kunskap omkring branschen gör henne till den bäst lämpade att axla de utmaningar företaget står inför med att upprätthålla den goda service och det momentum som vi har efter de stora framgångarna från 2017 säger Mimass VD Håkan Wahlström.

Affi är utbildad hudterapeut från Hudpleie fag skolen i Oslo med flera specialistutbildningar inom bl.a daglig hudvård och behandling med IPL, samt med erfarenhet som diskansvarig från Åhlens så har Affi omfattande kunskap i flera av de kommersiella hudvårdsmärken som finns på den svenska marknaden.