Avancerad Microneedling By Mimass

Avancerad Microneedling By Mimass NovemberNov 20 2023 09:30 - 16:30 Europe/AmsterdamÖstra Långgatan 29, Köping, Sverige

Klassrumsutbildning

Kursbeskrivning: Avancerad Microneedlingutbildning med CLINICCARE Rollers

Inledning

Välkommen till vår avancerade microneedlingutbildning med fokus på användning av rollers från CLINICCARE. Denna utbildning är utformad för att ge dig djupgående kunskap och expertis inom estetisk medicin och microneedling-tekniken.

Teorier och Historik

Vi börjar med att utforska historien och utvecklingen av microneedling-tekniken, och vi tar oss tid att definiera viktiga termer och begrepp som kommer att vara centrala under hela utbildningen. Vårt särskilda fokus ligger på användningen av CLINICCARE Rollers.

Microneedlingteknik och Utrustning

Vi kommer att noggrant granska CLINICCARE Rollers och deras användning inom microneedling. Dessutom kommer vi att betona vikten av utrustningssäkerhet och underhåll när du arbetar med CLINICCARE Rollers.

Hudens Biologi

För att förstå microneedlingens effekter på djupet måste vi först förstå hudens uppbyggnad och funktion. Vi kommer även att granska hur åldrandeprocessen påverkar huden och hur microneedling med CLINICCARE Rollers kan bidra till att förbättra olika hudproblem, inklusive ärrvävnad, pigmenteringar, brännskador och åldrande.

Kliniska Tillämpningar

Vår utbildning kommer att fokusera på specifika kliniska tillämpningar där microneedling med CLINICCARE Rollers har visat sig vara särskilt effektivt. Dessa inkluderar behandling av ärrvävnad, pigmenteringar, brännskador och anti-age-behandlingar.

Protokoll och Behandlingsplaner

Vi kommer att erbjuda detaljerade behandlingsprotokoll och guider för att behandla de angivna indikationerna. Dessutom kommer vi att diskutera förberedelse och eftervård i samband med behandlingarna.

Risker och Komplikationer

Som professionell inom estetisk medicin är det viktigt att kunna hantera eventuella biverkningar och komplikationer. Vi kommer att diskutera möjliga biverkningar och hur du ska agera vid eventuella komplikationer.

Etiska och Lagliga Aspekter

Vi kommer även att utforska de etiska och lagliga aspekterna av microneedling med CLINICCARE Rollers, inklusive samtycke och dokumentation.

Praktiska Demonstrationer och Fallstudier

Vi kommer att erbjuda praktiska demonstrationer av microneedling-tekniken med CLINICCARE Rollers och presentera verkliga fallstudier där behandlingar har gett önskade resultat.

Avslutning och Framtidsutsikter

Vi avslutar utbildningen med en sammanfattning av kursens höjdpunkter och insikter. Dessutom kommer vi att utforska den senaste forskningen och framtidstrender inom microneedling med CLINICCARE Rollers.

Referenser och Bilagor

Slutligen tillhandahåller vi en lista över vetenskapliga referenser som stödjer kursens innehåll, samt praktiska bilagor som checklista och resurser för vidare läsning.
Vi ser fram emot att guida dig genom denna spännande utbildning med fokus på microneedling med CLINICCARE Rollers och dess tillämpningar inom ärrvård, pigmentering, brännskador och anti-age-behandlingar.

 

Vem kursen är för:

Kursen är utformad för professionella inom estetisk medicin och hudvård, inklusive läkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och andra som vill ta sina microneedling-färdigheter till nästa nivå.
Har du inte tidigare genomgått en microneedlingutbildning så rekommenderar vi vår grundkurs i stället.

 

Priset för den här utbildningen inklusive: Verktyg, behandlingsprodukter & bedövning för 2 behandlingar:  5000:- exl. moms

 

VÄLKOMNA till nya fräscha lokaler i KÖPING

 

 • 2 min. promenad från tågstation, tar endast 65 min. från Sthlm- City.
 • Vi har ett avtal med Hotell Gillet ( uppge Mimass ) som ligger 50 sek. från Mimass AB´s lokal så får ni ett bra pris med Hästensängen och frukost

 

 

 

 • Miriam Ovesen
  Organizer of Avancerad Microneedling By Mimass
Event start in Event end in Evenemanget har slutat
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

Import to Google Calendar

Plats

Mimass Utbildningslokaler, Östra Långgatan 29, Köping, Sverige

Vägbeskrivning

Could not find route!

 • Schema
 • Gäster
 • Attendance
 • Butik
 • Prognos
 • Kommentarer
Sep 27 00:00

Weather data is currently not available for this location

Väderleksprognos

Idag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Vind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognos

Datum

Väder

Temp

stec_replace_5days

Kommande 24 timmar

Drivs av openweathermap.org

Nyheten är publicerad i . Bokmärk länken.