Vad är Pharmann

Pharmann Sp. z o. o. är ett polskt privatägt familjeföretag som utvecklar produkter inom kosmetik och läkemedelsindustrin.

När man utvecklar sina produkter introducerar dom de senaste utvecklingen inom bioteknik – innovativ peptidteknik och moderna hudpenetrationssystem (liposomer).

Pharmanns produktportfölj består av unika, mervärdesskapande, innovativa ingredienser som alltid stöds och backas av rigorös vetenskaplig forskning.

Med samtliga produkter finns alltid specifika studier på respektive produkter.

Visaderm – Akne vård

anti-acne-serie

Dermokosmetisk hudvård från Visaderm ™ -serien innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som:

Acnacidol BG
En patenterad ingrediens med antibakteriella och talgreglerande egenskaper. Hämmar proliferationen av P. acnes. Minskar antalet aktiva sekretoriska körtlar och seborré.

AzelaicAcid
har en potent keratolytisk effekt. Minskar mängden nya komedoner i huden. Hämmar tillväxten av Staphylococcus epidermidis, P.acnes. Reducerar fria radikaler och motverkar hudens åldrande.

Salicylic Acid
Reducerar effektivt hudinflammationer. Innehåller en antibakteriell, svamphämmande och keratolytisk effekt. Exfolierar döda hudceller från hudytan. Minskar synligheten av missfärgningar och små akne ärr.

D-Panthenol (provitamin B5)
Återfuktar huden på ett utmärkt sätt. ger en lugnande, regenerativ, antiinflammatorisk och lugnande effekt.

PCAZinc
har skyddande, antibakteriella och astringerande egenskaper. Har en exfolierande effekt. Underlättar rengöringen av huden på ackumulerat talg, återställer en naturlig pH, reducerar överdrivna utbredda porerna, minskar inflammationer och hudens tendens att bilda pormaskar.

EMobase – mjukgörande

Den moderna mjukgörande – Emobase ™ -serien är avsedd för daglig vård av torr, mycket torr, känslig hud och hud utsatt för irritation. Ger ett tillskott av olja och återfuktande element till huden, vilket förhindrar vattenförlust från epidermis. Mjukar huden och förbättrar elasticiteten. Förstärker skyddsbarriären i huden och stöder epidermis regenereringsprocesser.

EStetisk kosmetik

Den moderna neurokosmetiken i den estetikserien innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som har till uppgift att lindra blåmärken,reducera rodnad och påskynda läkningen efter genomförda estetiska behandlingar.

 LABORATOIRE DU PEPTIDE “- ANTI-AGING 

En produkt som är utvecklad för kvinnor som aktivt och effektivt vill arbeta mot för tidig tecken på åldrande. EN av de stora inspirationskällorna för utveckligen av Laboratoire du Peptide TM anti-aging-serien är estetiska medicinska procedurer.

Den teknologiskt avancerade Laboratoire du Peptide TM cosmeceuticals innehåller potenta biomimetiska peptider – “botox-liknande”, vilken effektivitet är ett av flera fokus för estetiska medicinska procedurer.
Unika, riktade, snabbt effektiva formler från Laboratoire du Peptide TM cosmeceuticals arbetar på många nivåer: förhindra utseendet av mimiska och statiska rynkor, reducera och skjuta fram för tidiga tecken på åldrande. regenerera, återfukt och närmar huden och lämnar den strålande.

Som ett resultat, känns huden lyftig, fast, mer elastisk, regenererad, en naturlig lysteroch mer volym och förbättrad spänst.

Rynkor och fina linjer minimeras – med tidlösa effekter.

Nya artiklar