VILL DU PROVA ENVIRON?

Vi ger dig möjligheten att i lugn och ro utvärdera Environs hudvård

Till ett kraftigt subventionerat pris ger vi dig möjligheten att prova på Environs hudvård. Till ditt stöd för introduktion och kommer du att få kontakt med en erfaren Environ terapeut som i dag driver en egen verksamhet med Environ som kan guida dig in i produkterna och eventuella frågeställningar som skapas under din utvärdering.

Välj mellan två alternativ.

Youth EssentiA® Serien

Environs Premium Serie med luxuösa hudvårdsprodukter som flyttar gränserna för hudföryngrande hudvård. Youth EssentiA® är en del i Environs unika STEP-UP SYSTEM™.

Youth EssentiA®

I paketet får du med:
Hydra-Intense Cleansing Lotion 100ml
Vita-Peptide Toner 100ml
Vita-Peptide Eye Gel 10ml
Vita-Peptide C-Quence Serum 1 35ml
Antioxidant Defence Creme 35ml
RAD Antioxidant Sun Cream 100ml

 

Skin EssentiA® Serien:

Ett komplett hudvårdsprogram, En bra introduktion för alla hudtyper
TIllhör Environs unika STEP-UP SYSTEM™

 

 

 

Skin EssentiA®

I paketet får du med:

Mild Cleansing Lotion 100ml
Oil Free Eye Make-Up Remover 100ml
Dual Action Pre-Cleansing Oil 100ml
Hydrating Clay Masque 50ml
Botanical Infused Moisturising Toner 100ml
Antioxidant & Peptide Eye Gel 15ml
Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 50ml
RAD Antioxidant Sun Cream 100ml

För att kvalificera sig till den här möjligheten så vill vi att du är ägare eller utnämnd beslutsfattare på en klinik eller salong i Sverige med en etablerad kundkrets.

Berätta gärna om det är något ytterligare som kan vara av vikt för oss att känna till.

Ta inte bara vårt ord för det!

Se vad våra partners säger

Jag har aldrig fått liknande resultat med andra produkter och mina kunder återkopplar om så fina resultat efter bara 3 veckor, så glad att jag tog steget att ta in Environ. 

Sofia Edman / Derma Resursen AB

Environ har ett helhets tänk som jag saknat med alla andra märken jag jobbat med. Det är hemvård, behandlingar, maskinen, det långsiktiga tänkandet och resan du gör tillsammans med dina kunder med vitamin STEP UP Systemet

Josephine Hellsberg / Studio Soft

Mina kunders resultat slutar aldrig förvåna mig eller dem. Det är en bred och mycket stor kund nöjdhet och återkommande kunder som älskar Environs STEP-UP systemet

Sara Skyllberg / Reclaim Beauty

Om Mimass AB,

Vi är den exklusiva distributören och kunskapscentrumet för Environ Skincare i Sverige. Vi är stolta över att inte bara förse marknaden med Environ Skincare’s framstående produktserier, utan också att erbjuda oöverträffad support och kompetensutveckling för alla våra partners.

Som partner, är vi dedikerade till att säkerställa att varje aspekt av upplevelsen med Environ som är av högsta klass. Vi är experter och finns tillgängliga för att ge  den guidning och utbildning som krävs för att framgångsrikt integrera Environ Skincare i en verksamhet för att erbjuda kunder den bästa möjliga hudvårdserfarenheten.

Hos Mimass AB är  förtroende och tillfredsställelse vår prioritet. Vi tillsammans med våra partners sätter en ny standard inom hudvård och skapar en ljusare framtid för svenska företag och deras kunder.

Kontaktuppgifter:
Mimass AB
Östra Långgatan 29
731 30  Köping
Tel: 08- 756 77 13
Mail: environ@mimass.se
Org nr: 556904-1386
Svensk distributör av professionell hudvård sedan 2011