ULTIGHT – HIFU

Årets mest i avancerade och säkraste ansiktsbehandling.

Mimass är först ut med den sladdlösa och handhållna HIFU-maskinen. Aldrig någonsin tidigare har man kunna jobba på det djupet som vi gör. Ultight kommer att konkurrerar ut behandlingar som tidigare skadat huden, vilket är en revolution inom hud och kroppsvård.

Tekniken har funnits med oss på Mimass sedan start. Vi visste att det var en hållbar teknik. Vi har jobbat med den längst och vi kan teknologin bäst. Vi kan med all säkerhet säga att vi är experter inom området.

Den här maskinen kommer att ändra hela konsumetbeteendet med att synen på resultatinriktad hudvård inte behöver betyda kirurgiska ingrepp och att det inte
behöver ske en yttre skada i huden för att uppnå riktiga resultat. Hudterapeutyrket kommer även att förändras då denna maskin kan leverera säkrare, mer precisa, och mer lönsamma behandlingar för
terapeuten. Ultraljudsbehandling är något hudterapeuter kan
erbjuda sina kunder och med all säkerhet veta att de kommer att få
en nöjd kund. Resultatet efter behandlingen kan du både se och känna direkt efter behandlingen, men slutliga resultatet syns bäst efter ca 6 mån.
Kunden kan återgå till jobbet eller vardagen helt utan rodnad eller andra obehag.

Behandlingen görs på mellan 20-60 min beroende på område.

Ps. Nu har vi inte ens hunnit nämna att den smärtfri och att du behöver endast en behandling…
“Vi kommer att förändra hur konsumenter ser på ansiktslyft. Vi kommer även att förändra hur skönhetssalongerna kan erbjuda resultatinriktad hudvård, utan att skada kunden.”

Studie om HIFU hittar ni på: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4695420/

För kontakt: