En av de mest innovativa, hudvårdsprodukterna i hela världen

CLINICCARE ™ ÄR EN HÖGTEKNOLOGISK COSMECEUTISK HUDVÅRD  MED OMEDELBAR OCH SYNLIG EFFEKT.

SÄRSKILDA FORMULERINGAR SOM GER ENASTÅENDE RESULTAT MED HJÄLP AV EN UNIK KOMBINATION AV MYCKET EFFEKTIVA AKTIVA INGREDIENSER.

GLOBALT PATENTERADE KOMPLEX AV HYALURONSYRA SOM ÄR MÅNGA TUSENTALS GÅNGER MINDRE ÄN ORDINÄRA MOLEKYLER SOM OCH KAN PENETRERA DJUPT I HUDEN FÖR ATT ÅTERFUKTA OCH VÅRDA FRÅN INSIDAN.

CLINICCARE ™ ANVÄNDER STATE OF THE ART TEKNOLOGIER FÖR ATT ERBJUDA SÄKRA PRODUKTER PÅ HÖGSTA NIVÅ. SAMTLIGA PRODUKTER ÄR DESIGNADE FÖR ATT GE LÅNGVARIG OCH DJUP ÅTERFUKTNING OCH FÖR ATT BROMSA HUDENS ÅLDRANDE.

VAD ÄR EGF?

EGF står för epidermal tillväxtfaktor, vilket är ett protein som naturligt förekommer i våra hudceller. Dess huvudsakliga syfte är att reparera vår hud genom att främja DNA-syntes och cellproliferation. EGF har många fördelar för din hud, förbättring och reduktion av rynkor och linjer. hydratisering och förebyggande av pigmentering. Processen genom vilken EGF uppmuntrar celltillväxt stimulerar även uppdelningen av keratinocyter och fibroblaster, vilka sedan syntetiserar fibrösa proteiner som förbättrar hudens elasticitet i kollagen och elastin.
Eftersom EGF reparerar huden genom att stimulera tillväxten av nya hudceller, förbättrar den också hudbarriären. Detta gör det möjligt för huden att hålla kvar fukt mer effektivt, vilket gör huden  mjukare och mjukare.
EGF hämmar det melanin produktionen under sårläkningsprocessen, så det förbättrar märken från akne och andra former av hyperpigmentering.

STAR INGREDIENTS

Hyaluronsyra med låg molekylvikt är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE-hudvård. Hyaluronsyra spelar en viktig roll i metaboliska processer som cellinteraktion och syntes. Det bidrar till att skydda cellimmunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger själva syrans vikt. Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av halter av hyaluronsyra, som tyvärr minskar när du ålder. Detta gör huden mer mottaglig för toxiner och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras. Det är därför det är så viktigt för åldersdriven formler att inkludera hyaluronsyra.
Problemet med att absorbera konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter medan intercellulärt utrymme endast är omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att tränga in i djupare nivåer av huden. CLINICCARE-produkter inkluderar hyaluronsyra med låg molekylvikt med molekyler bara 5 nanometer breda med höga joniseringsnivåer också, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan att behöva injektion.

VAD passar bäst till vilken hudtyp?

PURE – lugnande produkter för känslig och orolig hud. Antiinflammatorisk och pore kontraktionseffekt, reglerar produktionen av talg och smälter hudens struktur.
GLOW – produktlinjen förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldringsmekanismerna, vilket ger en antioxidant. närande och lugnande effekt Det återställer trött och tråkig hud skadad av mycket sol och överdriven stress.
REFRESH – antioxidantrika produkter som ger dig en djup och långvarig välhydrerad hud. En starkt koncentrerad kombination av aktiva ingredienser bidrar till att förbättra metaboliska processer i celler och stimulera kollagensyntes. Linjen regenererar vävnad och ger lugnande effekter.

PRESENTATION AV PRODUKTLINJEN

Cliniccare hemvård erbjuder en kort men effektiv och heltäckande linje av produkter för hemvård. 

Hudvård i hemmet skall erbjuda tre huvudsakliga egenskaper.

  1. Återfukta huden
  2. Skydda vårt DNA
  3. verka för en hud utan inflammationer och ojämn hudton.

Allt detta finner du i Hemvård från Cliniccare.

Rengöring

En avgörande del i en daglig hudvårdsrutin för att får bort orenheter och smuts. Om vi inte rengör huden ordentligt ökar risken för tilltäppta porer och ökad känslighet för huden.

① X3M EGF LIQUID 100ml

CLINICCARE LIQUID är baserad på naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser vilket ger dig en synbart ungdomligare, friskare och mer problemfri hy. Tonern med sin uppfriskande och lätta konsistens markerar sin nödvändighet i en grundläggande hudvårdrutin på grund av sin unika förmåga att avsluta din rengöringsrutin. Med en grundlign rengöringsrutin skapar du dom bästa förutsättningarna för nästa steg.

② X3M EGF ESSENCE 50ml

CLINICCARE ESSENCE är extremt intensiva och lätta i sin konsistens. Den bygger på en formel som höga koncentrationer av fukt och näring. Eftersom CLINICCARE essence innehåller en markant högre koncentration av aktivämnen än de i en vanlig kräm eller fuktkräm, kan våra essence behandla  åldrande hud, akne, mörka fläckar och fina linjer.

③ X3M EGF SERUM 50ml

CLINICCARE SERUM tar fram hudens naturligt ungdomliga lyster och mjukhet. De har en fuktgivande och näringsrik formel, och är berikade med aktiva ingredienser, för att ge huden en intensiv och effektiv föryngring. 

SKYDD & SOL

Skydd för ditt känsliga omårde runt ögonen och skydd mot skadliga UVA & UVB Strålar. Mjuka och lätta solskyddsprodukter som ger en matt finish är en nödvändig del i en modern hudvårdsrutin

SHEETMASKER 35g

Om du är ute efter att lägga till ett av de mest effektiva stegen i en CLINICCAREs hudvårdsrutin är en hudtypsanpassad sheetmask ett mycket bra komplement. Oavsett vilken hudtyp du har, så finns det en sheetmask anpassad för honom / henne. Våra masker lugnar huden, stramar upp och ger energi. De vårdande ingredienserna ger dramatisk och djup  återfuktning för en strålande och smidig hud.

Hårvård

Tvätta fett hår oftare. Hur ofta du tvättar håret bör baseras på hur mycket olja hårbotten producerar. När man blir äldre, producerar din hårbotten mindre olja, så du kanske inte behöver schampo så ofta. Men om du ser hud flingor i håret kanske du inte använder tillräckligt med schampo. Det kan leda till mjäll och andra problem med hårbotten. När du tvättar håret, bör du koncentrera dig på rengöring främst av hårbotten i stället för att bara tvätta håret.

senaste inläggen

width=”800px” color=”rgb(123, 120, 120)”]