VAD MIMASS GÖR FÖR DIG

LYFTER DIN VERKSAMHET OCH DINA KUNDERS HUD

Mimass grundare, Miriam och Håkan, hade en vision om att proaktivt förändra skönhetsindustrin genom vetenskap, innovation och utbildning. Den här visionen har banat väg för bättre och mer hållbara, vetenskapligt bevisade resultat inom hudvård, och för ökad affärsframgång för salonger och våra B2B-partners på den svenska marknaden.

Våra hudvårdsmärken, Environ Skincare & CLINICCARE erbjuder en komplett, vetenskapligt grundad professionell hudvårdslösning. CLINICCARE fokuserar på att återfukta och föryngra huden på djupet, medan Environ Skincare stärker hudens naturligakommunikation och barriär. Tillsammans med våra varumärken erbjuder vi branschledande utbildning och verktyg som stödjer resan mot en 100% frisk och hälsosam hud.

Utforska våra fyra hörnstenar som vi anser är nyckeln till långsiktiga kundrelationer, frisk hud och en framgångsrik verksamhet.

 

Bli partner med oss i dag →

ÖVERLÄGSNA PRODUKTER


Våra prisbelönta varumärken är positionerade inom den professionella kanalen så att du kan leverera livsförändrande resultat för dina kunder.

FÖRSTÄRKNING AV TRADITIONELLA BEHANDLINGAR


Traditionella hudvårdsbehandlingar blir ännu effektivare med tillägget av vetenskaplig apparatur. Denna kombination möjliggör djupare behandling och bättre ingrediensupptag.

KVALITATIV UTBILDNING


Vi är ledare inom professionell skönhetsutbildning. Våra utbildningsprogram utgör kärnan i vad vi gör, så att du kan rekommendera de bästa produkterna för din kunds hud.

ÄRLIGT ENGAGEMANG


Vi bygger ärliga, autentiska relationer som leder till framgång – från att öka din omsättning till att expandera din kundbas och anta mer hållbara metoder.

Hur kommer vi att samarbeta med dig?

  • Face to Face och virtuella ackrediterade utbildningskurser
  • Workshops ledda av branschexperter
  • Webbinarier och e-lärande-plattformar
  • Personlig rådgivning för att öka omsättning och kundbas

 

Bli partner med oss i dag →