Varför valde vi ENVIRON

När det handlar om att välja hudvårdsmärke som klinikpartner finns det otaliga märken att titta på och utvärdera. Att välja rätt är också oerhört viktigt. Jag är övertygad om att du ibland har blivit överväldigad av alla rader med rengöring, exfolieringsprodukter, toners, krämer, lotioner, oljor, geler, serum … listan kan göras hur lång som helst, och det är innan du ens börjar kika på vilka ingredienser som alla dessa produkter innehåller.
 
Det är ingen större skillnad för oss som distributör när det handlar om att välja rätt hudvårdsmärke. Att veta exakt vad huden behöver kan vara väldigt omvälvande och förvirrande – men för oss på Mimass stod ett varumärke ut mot resten av alla de varumärken som aktivt ville introducera sig på den svenska marknaden. 
ENVIRON.
Environ är ett väletablerat sydafrikanskt hudvårdsmärke som funnits på marknaden i 30 år, där man kombinerar avancerad vetenskap med en passion för frisk & hälsosam hud. Dem är stolta över att vara banbrytande för sina utomordentligt effektiva produkter och behandlingar, och  deras totala kompromisslöshet när det gäller kvaliteten på ingredienserna som de använder, hela den komplexa tillverkningsprocessen och förpackningen som produkten levereras i.
 
Mimass är lika passionerad för att erbjuda en enastående hudvård, så att du skall kunna se verkliga resultat – stoppa åldrandet i huden och till och med reparera skador som orsakats av solen. Vi är säkert som du ganska trötta på att ha provat på produkter och behandlingar som visat sig vara ineffektiva, och frustrerade över den fullständiga bristen på förbättringar i huden som vi ofta ser när vi utvärderat andra märken.
Environ håller sina löften. Det är också därför dom är världsledande när det gäller anti-agingprodukter och behandlingar. Hudvårdsexperter, kändisar, hudläkare, plastik- och kosmetiska kirurger har det största förtroende för Environ. För oss har Environ blivit ett av få riktigt bra val om du vill ta oklanderlig och högkvalitativ hudvård.
HISTORIEN
Environ skapades ur en visionen av en man, Dr Des Fernandes, för mer än 30 år sedan. Han är idag  en världsberömd plastik- och kosmetisk kirurg, som har ägnat större delen av sin karriär till forskning runt hudens hälsa. Dr Des stötte ständigt på åldrad, rynkig och väldigt skadad hud i samband med sina kirurgiska ingrepp, och det ledde honom till att ville hitta ett sätt att stoppa skador orsakade av solen. Den avgörande gnistan för att hitta lösningar tändes när han bevittnade två mycket unga kvinnliga patienters död orsakat av melanom (hudcancer).
 
Med vetenskapen som sin vägledande guide skapade Dr Des ett banbrytande hudvårdssystem som kombinerade vitamin A, antioxidanter vitaminer C, E och beta-karoten och alfa hydroxisyror. Tillsammans bildar dessa ingredienser en kraftfull verktygslåda för att skydda och reparera huden och lämnar den frisk och helt strålande.
VAD GÖR ENVIRON UNIKT?
Tack vare Dr Des ’out-of-the-box tänkande och önskan att skapa en produkt som verkligen gjorde skillnad, var Environ det allra första varumärket som någonsin började förpacka vitamin A i kosmetiska produkter till försäljning direkt till konsumenter utan recept.
 
Än idag är Environ fortfarande det enda hudvårdsmärket som erbjuder Step-Up System, som är utformat för att gradvis öka nivån av vitamin A som huden utsätts för för att minimera risken för irritation.
 
Förutom kraftfulla effektiva produkter erbjuder Environ också de mest innovativa professionella  ansiktsbehandlingar som utnyttjar samma ledande teori om vetenskapen. De inkluderar pulserande jontofores (galvanisk ström), sonoferes (ljudvågor) och även kosmetisk needling i deras ansiktsbehandlingar.
 
Environ var dessutom det företaget som uppfann derma-rollern och är än i dag det enda företaget som någonsin genomfört kliniska prövningar på verktyget. Det kosmetiska Roll CIT-verktyget skapar små och extremt ytliga punkteringar i överhuden, vilket gör de aktiva ingredienserna tusentals gånger mer effektiva jämfört med enbart topisk applikation.
Dr Des personliga tips för att uppnå en perfekt hud
 
Dr Des brinner för att hjälpa människor att få sin hud till sin ultimata hälsa – att reparera skador och avslöja den sanna lystern i vår hud. Följande fem tips är hans viktiga checklista för att uppnå detta, så att vi kan få vacker hud för resten av livet.
 
1. Fyll på med vitamin A, C, E och betakaroten varje dag för att ersätta det som har förstörts genom att huden utsätts för ljus. Det enda sättet att ersätta vitamin A i huden är att applicera det lokalt. Eftersom dagsljus utmanar huden och orsakar bildande av fri syrteradikaler, bör du vara extra noga att fylla på huden med skyddande vitaminer A, C, E och betakaroten på morgonen innan du lämnar hemmet.
 
Vi vet att UV-A tränger igenom fönsterrutorna, så exponering för solen bakom glas kan skydda dig från solbränna, men det hindrar inte att orsaka skador på dina depåer med vitamin A i huden. Även på en molnig dag bryts vitamin A ned även av en svag instrålning av UV-A, så det betyder att vitamin A och antioxidanterna även måste fyllas på på kvällen.
 
2. För den yngsta huden, börja med behandling med vitamin A och antioxidanter så snart den börjar exponeras för dagligt solljus. Ja! Dr Des menar när du fortfarande är barn. Det viktiga budskapet är att för att bevara ung hud frisk, så måste du börja när huden verkligen är ung och frisk!
3. Vi behöver solljus för att hålla oss friska så undvik inte det. Var dock sol”vis” och lita aldrig på skyddet av något solskydd. Inga solskyddsmedel (även mega SPF-produkter) har tillräckligt skydd mot UV-A. Därför måste vi koncentrera oss på adekvat påfyllning av vitamin A och antioxidanter vitaminer som gör att du kan vistas i solen med större säkerhet än att använda solskydd. Retinol och askorbinsyra kan göra huden överkänslig för solen, så välj produkter med snällare versioner av vitamin A och C.
 
4. Använd några extra minuter på att rengöra huden noggrant men försiktigt så att hudens yttre lager inte störs. Pormaskar och akne löses upp lättare av en oljig produkt och mineralolja är en av de bästa medlen för att göra det. De flesta människor, särskilt personer med en tendens till akne, är ärdd för att mineralolja kommer att förvärra akne men det är inte sant. Massera i två till tre minuter för att se till att huden är ordentligt rengjord men inte exfolierad.
 
5. Bär en hatt eller keps när du är ute i solen. Människor med en tendens till pigmentproblem bör alltid ha ett ordentligt skydd av ett tjockare material. Till och med den minsta exponeringen för UV-A kan göra som blixtnedslag på dina pigmentfläckar så att det blir blir en omöjlig uppgift att åtgärda.
Environ för din verksamhet!
Environ är ett väletablerat varumärke som kommer att överväldiga dina kunder. Varumärket är kvalitativt och ytterst igenomtänkt för att uppnå dom resultat som dina kunder faktiskt frågar efter. 
 
Vi är övertygade om att det inte finns så många varumärken som kan komma i närheten av behandlingsresultat när det gäller modern hudvård. Environ erbjuder ett heltäckande program och en långsiktig utvecklingsplan för dina kunder i kombination med ytterst effektiva och innovativa professionella behandlingar. Med Environ kan du skräddarsy en behandlingsplan med dina kunder och du kan behandla alla hudtyper och hudtillstånd.
 
Med Environ följer ett omfattande och mycket grundligt utbildningsprogram som har till syfte att ge dig all den trygghet och kunskap som krävs för att med självförtroende kunna introducera Environ till dina kunder.
 
Är du intresserad?
Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om Environ, Hemvård och professionella behandlingar.
Fyll i formuläret här nedan så tar vi kontakt med dig.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.