CLINICCARE™

En av de mest innovativa,
professionella hudvårdskollektioner i hela världen

Hyaluronsyran med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i CLINICCARE ™ hudvårdsprodukter. Hyaluronsyran spelar en viktig roll i de metaboliska processerna som ett interaktionsläge och i cellulär syntes. Skyddar cellulär immunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av de viktigaste egenskaperna hos detta element är fukthållningsförmågan i en vikt upp till 1000 gånger större än den är.

 

Den naturliga återställningen av cellerna beror på nivån av hyaluronsyra i huden, som minskar med åldrande. Det är därför huden utsätts för yttre ämnen och återhämtningsprocesserna kräver hyaluronsyra.

Problemet med absorptionen av konstgjord hyaluronsyra är att det är molekyler med en diameter på 3000 nm, det intercellulära utrymmet har dock bara en diameter på 100 nm. Detta är anledningen till att det är omöjligt för de konstgjorda hyaluronsyramolekylerna att tränga in i de djupa skikten i huden – detta kan bara ske vid direkt injektion av hyaluronsyra. Nyligen har de japanska forskarna utvecklat hyaluronsyra med 5 nanometermolekyler, vilket innebär att detta kan tränga in i de djupaste skikten i huden utan att injiceras.

Varför skall du välja CLINICCARE™

Våra hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är endast tillgängliga i medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA.

För närvarande är vi närvarande i över 38 länder runt om i världen
– bland vilka: Tjeckien, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Lettland, Nederländerna, Storbritannien, Norge, Moldavien, Rumänien, Ryssland, Singapore, Slovakien , Sverige, Taiwan, Turkiet och Ungern.

Resultaten med CLINICCARE™

  • CLINICCARE ™ -produkterna är teknologiskt avancerade kosmetiska produkter med omedelbara och synliga effekter.

  • Hyaluronsyrakomplexen som används över hela världen är tusentals gånger mindre än de vanliga hyaluronsyramolekylerna (nano-inkapslade) och kan djupt tränga in i hudens lager för att återfukta och föryngra inifrån.
  • Den speciella formeln garanterar anmärkningsvärda resultat på grund av den unika kombinationen av mycket effektiva aktiva ingredienser.
  • CLINICCARE ™ använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå.
  • Alla hudvårdsprodukter från CLINICCARE ™ är utvecklade för att garantera en djup och långvarig återfuktning av huden.