När klienter kräver resulat

Cliniccare + ger din verksamhet en ny edge i kombination med professionella behandlingar från Cliniccare

Upplever du att utveckling av dina behandlingar stagnerar med dina klienter?
Att den fina utveckling som du hade med din klient under de 4 – 8 första behandlingarna börjar stagnera, och ändå är inte din klient riktigt vid de resultat som uttalades vid konsultationen.

Låt mig först börja med att säga grattis.
Du har kommit långt med din klient, men nu ställs det högre krav på dig, på dina behandlingar som du levererar.

I och med att hudens hälsa och vitalitet nu stärkts till den grad där motståndskraft och vitalitet innebär att huden gör precis det är skapt att göra, skydda kroppen från främmande molekyler.
Huden har uppnått en nivå av vitalitet där den traditionella behandlingen inte längre når till den nivå i huden som vi söker.

Det är inte ovanligt att en klient i det skedet förlorar hopp och börjar söka sig efter nya lösningar hos andra behandlare i en förhoppning att nå det önskade resultatet.

Här kommer Cliniccare + in i bilden.

Som Cliniccare behandlare så har du världens mest avancerade hudvård till ditt förfogande, men med en vital och motståndskraftig hud så kan du nu erbjuda Cliniccare +.
Med Cliniccare + så ger du din klient alternativ som innebär att du tillsammans med din klient kan arbeta mer långsiktigt och mer fokuserat på hudtillstånd som uttalat är ett problem för din klient.

Cliniccare + är en samling teknologier som tillsammans med de professionella behandlingarna från Cliniccare förstärker behandlingsresultaten, ökar absorbtion, eller vid behov rent mekaniskt påverkar huden i en önskad riktning.

Med Cliniccare professionella behandlingar tillsammans med Cliniccare + skapar du förutsättningar till en långvarig relation med din klient, en relation där ni tillsammans ser utvecklingen nå de önskade nivåerna.

Varmt välkommen att kontakta oss om hur du med Cliniccare & Cliniccare + kan öka din konkurrenskraft, Förstärka relationerna med dina kunder. Och leverera behandlingsresultat i världsklass.

Vänligen ange din e-post här så vi kan återkomma till dig.
Bocka i de plus produkter du är intresserad av.
Ge lite kort information om ert företag och vilken inriktning ni har i dag.