ENVIRON    -    VAD ÄR VITAMIN A VITAMIN A I KOSMETIKA  -  EFFEKTER PÅ HUDEN  -  BAKOM ENVIRON

Environ produkter återställa hudens balans till det som krävs för dess välbefinnande och hjälper till att skydda huden mot skadliga miljöfaktorer.  I portföljen finner du effektiva produkter och SKIN TECH behandlingar för bruk i hemmet i kombination med professionella behandlingar för att uppnå maximala resultat.

ESSENTIAL CARE

Essential Care-produkter är de grundläggande produkterna för hälsosam hud som passar alla och börjar alltid med en en gradvis ökning av vitamin A-dosering till  huden. Produkterna är lämpliga för alla människor i alla åldrar och alla hudtyper. Förutom ansiktshudvård innehåller serien produkter för kroppen.

FOCUS CARE

Produktfamiljen Focus Care kompletterar effekternan av Essential Care genom att hantera klientens och hudens individuellt specifika utmaningar. Produkternas styrka och effektivitet ökar gradvis, så att huden på ett säkert sätt kan vänja sig vid att gradvis öka koncentrationerna av aktiva ingredienser.

SKIN TECH +

Microneedlingutrustning som avsevärt förbättrar absorptionen av produkter till huden.

PROFESSIONELL VÅRD

Environs Professionella produkter är effektiva specialprodukter som är utformade för behandlingar av utbildade Environ proffs. DF-maskinen absorberar aktiva ingredienser djupt in i huden. Microneedling är också en viktig del av Environbehandlingen.