ENVIRON    -    VAD ÄR VITAMIN A VITAMIN A I KOSMETIKA  -  EFFEKTER PÅ HUDEN  -  BAKOM ENVIRON

  Varför är Vitamin A klassad som en A graderad ingrediens

Dr Des Fernandes, Grundare och vetenskaplig direktör på Environ förklarar:   Åldrande hud är ett direkt resultat av Vitamin A brist skapat från exponering av sol. Korrigera den bristen och huden kommer att se mer frisk och vital ut.

Allt som definieras som frisk hud är ett direkt resultat av Vitamin A. Det är den enda kända molekyl som bibehåller en frisk hud och bidrar till effektiva anti age fördelar.

Vitamin A brist leder till abnormiteter i huden så som ökad pigmentering, sol skador, åldrade och hud cancer. Det vanligaste hos både män och kvinnor är sol skador, och de långvariga effekterna av exponering av sol är förödande. För att vi skall lyckas motverka en sol inducerad Vitamin A brist så måste vi återföra Vitamin A till huden varje dag för att den kampen skall bli effektiv. Vi behöver också bistå huden med att återställa våra vitamin A receptorer i huden för att nå framgångar.

Dr Des vet att Vitamin A är essentiellt för hela livet, varför det är en av hörnstenarna av ingredienser i hela Environ Skin care´s filosofi. Den måste återföras dagligen för att bibehålla en hälsosam hud som är mer motståndskraftig, vilket ledde till skapandet av världens första Vitamin STEP-UP System

Vitamin A är den enda vetenskapligt kända ingrediensen som håller huden hälsosam och motverkar effektar som orsakar åldrande. Den har bevisats att tillräckliga mängder med Vitamin A erbjuder:

  • Förstärker hudens egen förmåga att hålla fukt för ett härligt glow
  • Stärker det yttre hudlagret och håller det fast
  • Stimulerar produktionen av naturligt protein och ger huden ett friskt uttryck.
  • Assisterar i reduktion av utvecklande av potentiell hudcancer.

Med dom här 5 fördelarna tillsammans med Environs industriledande Vitamin STEP-UP SYSTEM, så kan din hud återfördas och se mer hälsosam och fräsch för en livstid.

Bli En environ Partner

Vitamin A

Hörnstenen av ingredienser i filosofin med Environ

 

 

Vitamin STEP-UP SYSTEM

Utvecklat för att hjälpa huden att öka nivåerna av Vitamin A komplex