Vetenskapsbaserade anti-age-produkter som erbjuder stark klinisk prestanda – sterila mesoterapilösningar för uppstramning, föryngring, depigmentering, hårförnyelse och kropp..

CLINICCARE utvecklar vetenskapsbaserade anti-aging produkter som erbjuder stark klinisk prestanda till estetiker/kosmetologer/läkare. Den nya generationens CLINICCARE-VIALER innehåller mycket effektiva aktiva ingredienser, såsom: Argireline, Arbutin, Beta Glucan, DMAE, sh-Oligopeptide-1(EGF), Hyaluronsyra, Panax Ginseng och Palmitoyl Oligopeptid.

MESOTHERAPY ROLLER MED 540 TITANIUMNÅLAR – DEN SÄKARE FRAKTIONELLA REGENERATIVA HUDBEHANDLINGEN

 
De tekniska framstegen inom området materialbearbetning i mikroskala har lett till utveckling och introduktion av rullar med mikronålar som använder mycket tunna nålar för att underlätta penetreringen av aktiva substanser från mesoterapiserumen, genom perforering av hudens yttre lager . Resultatet är den ökade transdermala absorptionen av de aktiva ingredienserna.
 
CLINICCARE™ mikronålsrullarna är högkvalitativa, hållbara och precisa verktyg. För ökad hållbarhet är CLINICCARE™-mikronålarna gjorda av titan. Alla komponenter tillverkas under ständig kvalitetskontroll. CLINICCARE™ Microneedle Rollers presenteras i form av en cylinder med 540 inbyggda mikronålar.
 
FÖRDELAR MED TITANIUMVALSAR
Rollern har samma roll i stimuleringen av kollagenproduktionen, utan att påverka hudens skyddande lager som laser och andra ablativa metoder.
De är minst lika effektiva som laser, IPL, Thermage och andra behandlingar som utförs med hjälp av kosmetiska apparater, men det kostar bara en bråkdel för patienten och läkaren.
Icke-kirurgiska och icke-ablativa medel, erbjuder en mer skonsam och icke-invasiv behandling för huden.