På Mimass AB kombinerar vi entreprenörskap, samarbete och affärsförståelse för att skapa en unik verksamhetskultur inom vetenskaplig hudvård.

I vårt företag så delar vi en gemensam vision och kultur som präglas av entreprenörsanda. Den här kulturen utmärks av vår förmåga att snabbt förstå marknadens behov och agera effektivt för att möta dessa.

 

Ett unikt val av professionell hudvård

På Mimass har specialiserat oss på att sälja och marknadsföra professionella produkter som utvecklats för att levereras av behandlande läkare och hudterapeuter med en djup förståelse och kunskap omkring hudens anatomi och fysiologi.

I vår portfölj har vi 2 av världens kanske mest avancerade varumärken för resultatinriktad hudvård med fokus på alla dom hudtillstånd som vi känner till att människor besväras av i dag.

De varumärken som vi representerar finns representerade i över 70 länder runt om i världen via välutbildade terapeuter och läkare.

Vårt erbjudande sträcker sig längre än bara produkter

Med respektive varumärke följer utbildningar och tjänster som har till syfte att hjälpa konsumenter att uppnå den mest friska och balanserade huden som är möjligt med hjälp av kosmetiska ingredienser och formuleringar.

Vår ambition är att arbeta nära våra partners och stötta dem i sitt arbete att skapa en konkurrenskraft och en trygghet i att möta de utmaningar som dom möter i sitt dagliga arbete.

 

 

Hudvård

Hos Mimass tror vi att varje individ är värd en strålande hudhälsa. Vi strävar efter att tillhandahålla premiumprodukter och vara pionjärer inom utvalda nischer. Vårt sortiment av trovärdiga och etablerade märken får genomgående beröm från kunder, hudspecialister och medicinska experter globalt.

När mina kunder ser verkliga förändringarna i sin hud, förändras ofta deras hela livskvalitet, och det är oerhört belönande.

Sofia Edman / Derma Resursen AB

 

Med över 100+ internationella erkännande producerar Environ produkter baserat på vacker vetenskap för att leverera verklig skillnad i människors liv.

upptäck mer om environ

 

En av dom mest moderna och innovativa hudvårdsserierna i världen.

Upptäck mer om CLINICCARE