Våra värden

Vi bygger vår verksamhet på tre grundläggande pelare: Vetenskaplig Expertis, Ärlighet och Transparens, samt Kund i Fokus. Vi kombinerar djupgående vetenskaplig kunskap för att erbjuda de mest effektiva hudvårdsprodukterna och apparaturerna. Vår öppenhet och transparens skall skapa en grund av förtroende mellan oss och våra partners. Genom att sätta kunden i centrum strävar vi efter att uppfylla deras unika behov och bygga långsiktiga affärsrelationer. Dessa pelare fungerar som vår kompass, och hjälper oss att ständigt leverera kvalitet, integritet och mätbara resultat.

Vetenskaplig Expertis

Vi är inte bara distributörer av hudvårdsprodukter; vi är vetenskapliga experter. Vår djupgående förståelse för hudens biologi och de aktiva ingrediensernas funktion gör oss unika i branschen. Varje produkt och apparatur i vårt sortiment har genomgått rigorösa vetenskapliga förstudier, och vi utbildar oss kontinuerligt för att alltid ligga i framkant av den senaste forskningen.

Varför det är viktigt:
Vetenskaplig expertis ger oss och våra partners förtroendet att leverera de bästa och mest effektiva lösningarna för hudvård och hudhälsa.

Ärlighet och Transparens

Vi tror på fullständig öppenhet i allt vi gör. Det innebär att vi alltid förser våra partners och kunder med detaljerad information om produktingredienser, forskning och eventuella biverkningar. Vi ser det som vår plikt att förse dig med all den kunskap du behöver för att göra välgrundade val.

Varför det är viktigt:
Ärlighet och transparens bygger långsiktiga relationer och skapar en grund av förtroende mellan oss och våra partners.

Kund i Fokus

För oss är du inte bara en kund – du är en partner och en del av Mimass-familjen. Vi är dedikerade till att stödja dig i din strävan efter affärsexcellens och hållbarhet. Vår högsta prioritet är att leverera kvalitet, integritet och mätbara resultat i allt vi företar oss.

Varför det är viktigt:
Genom att sätta kunden i fokus kan vi bättre förstå och uppfylla deras unika behov, vilket i sin tur leder till ökad kundnöjdhet och långsiktiga affärsrelationer.