Vår historia

Vi är epicentret i Sverige för vetenskapligt bevisade,  positiva hudvårdsmärken. Genom att leda utvecklingen med vetenskap, innovation och expertis, förändrar vi aktivt hur människor upplever sin hud. Vår mission är inte bara att försköna, utan att vitalisera och stärka huden på ett hållbart sätt.

 

 

FÖRÄNDRAR FRAMTIDEN FÖR HUDHÄLSA
Vi är innovatörer, skapare och utbildare inom ansvarsfull och hållbar skönhet. Vår globala inriktning fokuserar på att representera produkter och metoder som är både vetenskapligt underbyggda och miljömässigt hållbara.

 

 

POSITIVITET, INIFRÅN OCH UT
Mimass handlar om mer än bara hudvård; det är en helhetssyn på hudhälsa och välbefinnande. Vi strävar efter att du inte bara ska se fantastisk ut på ytan, utan också känna dig ännu bättre inuti. Det är en självkänsla som kommer från att omfamna den du är, oavsett ålder, och det är möjligt tack vare vår vetenskapligt underbyggda och hållbara approach.

 

 

10 ÅR AV INNOVATION, SKAPANDE OCH UTBILDNING
Bakom Mimass står Håkan Wahlström & Miriam Ovesen, vars banbrytande vision att aktivt förändra skönhetsindustrin genom vetenskap, innovation och utbildning har banat väg för det bättre. Bättre, bevisade och långvariga resultat inom hudvård, tillsammans med ökad affärs framgång för skönhetssalonger och varumärkespartners.

 

 

LEDARSKAP GENOM LÄRANDE
Våra förstklassiga utbildningsprogram stöttar vårt växande nätverk av behandlare och yrkesverksamma, och ger dem verktygen för att erbjuda de bästa produkterna och behandlingarna till sina kunder. Utbildningarna syftar även till att göra dem till experter på att utveckla sina karriärer och bygga framgångsrika verksamheter.

Är du intresserad av att utforska dina möjligheter med ett samarbete med Mimass AB och de varumärken vi erbjuder?

Fyll i formuläret här nedan så kommer vi att kontakta dig snarast

Berätta gärna om det är något ytterligare som kan vara av vikt för oss att känna till.