En Holistisk Hudvårdsfilosofi För Kvinnor Som Vill Åldras Med Grace

Välkommen till en CLINICCARE expert, där vi förstår att skönhet är mer än bara hud djupt. För kvinnor mellan 25 och 55 som är angelägna om att bevara sin hud i bästa möjliga skick, erbjuder vi en holistisk hudvårdsfilosofi som går utöver traditionell hudvård.

Vi vet att varje kvinna är unik, och det är därför CLINICCARE har skapat en rad produkter och behandlingar som kan anpassas för att möta dina individuella behov och mål.

Vår mission är att hjälpa dig att bromsa tecken på åldrande genom vetenskapligt beprövade metoder och ingredienser. Från CLINICCARE´s hemvård, som stödjer dina mål för en frisk och strålande hud, till de professionella behandlingar som erbjuds av certifierade CLINICCARE-experter, har vi allt du behöver för att påbörja din resa mot en ungdomligare, friskare hud.

 

Med en CLINICCARE expert får du inte bara produkter; du får en partner i din hudvårdsresa. Våra experter erbjuder en omfattande verktygslåda av behandlingsalternativ, från grundläggande till avancerade, för att säkerställa att din hud får den vård den förtjänar. Oavsett om du är ny på hudvård eller en erfaren entusiast, har vi något för alla.

 

Börja din resa med oss idag och upptäck skillnaden som holistisk hudvård kan göra.

 

Varför Välja CLINICCARE Hemvård?

Skräddarsydda Lösningar För En Frisk, Strålande Hud”

När det kommer till hudvård är det inte en ”one-size-fits-all”-lösning som gäller. Varje hudtyp har sina unika behov och utmaningar, och det är här CLINICCARE Hemvård kommer in i bilden. Vi erbjuder en rad skräddarsydda produkter som är vetenskapligt formulerade för att stödja dina specifika mål för en frisk och strålande hud.

 

Våra produkter är inte bara ytliga lösningar; de är utformade för att arbeta i harmoni med din hud och förbättra dess naturliga förmåga att reparera och förnya sig själv. Från fuktighetsbevarande ingredienser till kraftfulla antioxidanter, varje komponent i våra produkter har ett syfte: att hjälpa dig att uppnå den hud du alltid har drömt om.

 

Vi förstår att en frisk hud börjar hemma. Det är därför våra hemvårdsprodukter är enkla att använda och integrera i din dagliga rutin, samtidigt som de ger dig de resultat du söker. De är den perfekta grunden för att förbereda din hud för våra mer avancerade, professionella behandlingar.

 

Och det slutar inte där. Med CLINICCARE Hemvård får du inte bara produkter; du får en hel hudvårdsplan. Vi erbjuder personlig konsultation och expertrekommendationer för att säkerställa att du får mest möjligt ut av din hudvårdsresa med oss.

 

Välj CLINICCARE Hemvård för en holistisk, vetenskapligt beprövad metod för att uppnå en frisk, strålande hud. Din hud kommer att tacka dig.

 

Fyll i formuläret nedan med din stad och ditt län, så kommer vi att matcha dig med en CLINICCARE-expert i din region. Det är ett enkelt och effektivt sätt att ta det första steget mot en friskare, mer strålande hud.
Dessutom kan du känna dig trygg med att du blir hänvisad till en riktig expert.

X3MEGF REFRESH

Designad för att återuppliva trött hud

Antioxidantrika produkter som ger dig en djupt och långvarig väl återfuktad hud. En högkoncentrerad kombination av aktiva ingredienser hjälper till att förbättra metaboliska processer i celler och stimulerar kollagensyntesen. Linjen regenererar vävnad och ger lugnande effekter

 
 

X3MEGF PURE

Produkter för orolig och känslig hud

Lugnande produkter för känslig och orolig hud. Antiinflammatorisk och porsammandragande effekt, reglerar produktionen av talg och jämnar ut hudens struktur

X3MEGF GLOW

Förhindrar & förebygger onödig pigmentering

Produktlinjen förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldringsmekanismerna, ger en antioxidativ, närande och lugnande effekt. Den återställer trött och matt hud skadad av för mycket sol och överdriven stress

CLINICCARE Professionella Behandlingar

Ta Din Hudvård Till Nästa Nivå Med Våra Expertbehandlingar

Att ta hand om din hud hemma är en bra början, men för att verkligen uppnå de resultat du drömmer om kan det vara nödvändigt med professionell hjälp. Det är här CLINICCAREs professionella behandlingar kommer in i bilden.

 

Våra certifierade hudterapeuter har omfattande utbildning och erfarenhet inom hudvård. De kan erbjuda dig en personlig hudanalys och skräddarsy en behandlingsplan som är anpassad efter dina unika behov och mål.

 

Från att normalisera fet eller torr hud till att ta itu med mer komplicerade hudtillstånd som akne eller åldrande, har vi en omfattande verktygslåda av behandlingsalternativ. Detta inkluderar allt från basbehandlingar som förbereder huden för mer avancerade lösningar, till fokuserade behandlingar som adresserar specifika problem.

 

Vi går ett steg längre med CLINICCARE+ Apparatur. Våra teknologiska lösningar som MESODUO, Dual Injector Pro+, Microneedling och kemiska peels förstärker effekten av våra behandlingar, vilket ger dig snabbare och mer hållbara resultat.

 

Och det slutar inte där. Efter din behandling kommer du att få råd och verktyg för hemmabruk, inklusive kosmetisk needling, som hjälper dig att upprätthålla och förbättra resultaten över tid.

 

Genom att välja CLINICCARE Professionella Behandlingar får du inte bara tillgång till toppmoderna lösningar och expertis, du blir också en del av en större hudvårdsresa. En resa som är anpassad, effektiv och belönande.

Hitta en CLINICCARE Expert Nära Dig

En Personlig Hudvårdsexpert Är Bara Ett Klick Bort

Att hitta rätt hudvårdsexpert kan vara en utmaning, men tillsammans med MImass är det enkelt. Vårt nätverk av certifierade hudterapeuter som är specialutbildade i CLINICCAREs holistiska filosofi och produkter så blir det en enkel introduktion.

Fyll i formuläret nedan med din stad och ditt län, så kommer vi att matcha dig med en CLINICCARE-expert i din region. Det är ett enkelt och effektivt sätt att ta det första steget mot en friskare, mer strålande hud.
Dessutom kan du känna dig trygg med att du blir hänvisad till en riktig expert.

 

När du har fyllt i formuläret kommer vi att skicka dig en lista med CLINICCARE-experter nära dig. Du kan sedan boka en konsultation för att diskutera dina hudvårdsbehov och mål i detalj.

 

 

När du fyller i detta formulär kan du känna dig trygg i vetskapen om att din personliga information behandlas med högsta möjliga säkerhet och integritet. De uppgifter du lämnar kommer enbart att delas med en certifierad CLINICCARE expert för ändamålet att ge dig den bästa möjliga service och rådgivning.
Mimass AB samlar inte in adressuppgifter för andra syften än de som uttryckligen anges och din information kommer inte att säljas, hyras ut eller på annat sätt delas med tredje part för marknadsföringsändamål.
Genom att fylla i detta formulär godkänner du att din information behandlas i enlighet med dessa principer.