VI ÄR SERIÖSA NÄR DET KOMMER TILL HUDHÄLSA

OCH DET ÄR ÄVEN VÅRA VARUMÄRKEN

Mimass grundare har sedan 2012 aktivt arbetat passionerat för att erbjuda den bästa tänkbara hudvård som finns att hitta i den här världen. Varje erfarenhet har lett oss ett steg längre fram i att förstå och leverera det som är mer än bara vetenskapligt. Det Mimass erbjuder skall vara vetenskapligt säkerställt, erbjuda långvariga och livslånga resultat. Samtidigt vill vi leverera bar affärsmöjligheter för professionella behandlare och deras varumärken.

Vi ser vårt professionella  erbjudande som något helt unikt där vi fokuserar på helhetslösningar framför kortsiktiga trender. Våra varumärken erbjuder en 100% professionell upplevelse för konsument såväl som professionell behandlare. 

Environ®

Mimass är den officiella distributören av Environ® Skin Care i Sverige.
Environ®s innovativa tillvägagångssätt för vetenskapsstödd hudvård har särskiljt den i över 30 år. Det är till stor del tack vare varumärkets banbrytande användning av vitamin A för att aktivt arbeta mot hudens åldrande. Det är också drivkraften bakom varumärkets prisbelönta kollektion, vitamin A har genom forskning bevisats fungera som hudens syre: och driver huden mot topp hälsan och hjälper till att behålla den hela livet.

 

UPPTÄCK VARUMÄRKET →

BLI PARTNER MED OSS →

Hyaluronsyra med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i CLINICCARE™ hudvårdsprodukter. Hyaluronsyra spelar en viktig roll i de metaboliska processerna som ett interaktionssätt och i den cellulära syntesen och den skyddar den cellulära immuniteten och hjälper till att förhindra infektioner.

En av de viktigaste egenskaperna hos detta element är den fuktbevarande förmågan i en vikt som är upp till 1000 gånger större än sin egen. Naturligt återställande av cellerna beror på nivån av hyaluronsyra i huden, som minskar när vi åldras.

Mimass är Exklusiv distributör av CLINICCARE sedan 2012

 

UPPTÄCK VARUMÄRKET →

BLI PARTNER MED OSS →