ENDAST FÖR PROFESSIONELLA BEHANDLARE

 

En utbildad professionell behandlare känner till Vitamin A och huden

Environ erbjuds endast av Environ-utbildade hudvårdspersonal. Till skillnad från vanlig kosmetika kan Environ inte köpas online, i varuhus, apotek eller skattefritt. Environ är ett komplext behandlings & hemvårdskomplex där professionella behandlare med omfattande kunskap om vitamin A ansvarar för den individuella vården av klientens hud, rätt produktval och ständigt förbättrade resultat.

VITAMIN STEP-UP SYSTEM

___

En internationellt hyllad, unik metod för att ta hand om huden utifrån gradvis ökande dos.

 

STEP-UP SYSTEM ™ skall vänja huden med A – vitamin och andra aktiva ingredienser utifrån en exponontiell trappa. Toleransen ökar hudens uttryck och hälsa säkert och effektivt och garanterar kontinuerligt förbättrade behandlingsresultat.

BASPRODUKTER

 

Basprodukter är en del i en livslång resa av
Vitamin A till vacker hud.

Den viktigaste ingrediensen i Environs produkter är vitamin A. För att hålla huden frisk och stark behöver den vitamin A varje dag. Den terapeutiska effekten av vitamin A stöds av andra vetenskapligt underbyggda aktiva ingredienser, såsom antioxidanter och peptider, då uppnår vi verkliga resultat i huden.

Environ hudvård börjar med basprodukter som återställer hudens välbefinnande och balans. När huden stärkts utvecklas behandlingen med användning av produkter som hanterar hudens specifika utmaningar.

Förutom ansiktsvård innehåller Environ en omfattande kroppsvårdslinje och kosmetisk microneedling för ansiktet och kroppen som förbättrar absorptionen av krämer.

Vill du bli en Professionell Environ återförsäljarklinik?

Då vill vi gärna prata med dig, så ring oss på 08-756 77 13 eller använd formuläret nedan och ta det första steget till en ny spännande framtid.

Vi ser fram emot att få din förfrågan och kommer sätta dig i kontakt med en Mimass-representant som kommer hjälpa dig.
Vi kommer att prata med dig om ditt företag, vi vill förstå dina ambitioner och arbeta tillsammans med dig för att hitta det bästa sättet för oss att skapa en långvarig relation. Vi tycker att det blir bättre på det sättet.

LäkareTandläkareSjuksköterskaHudterapeutSpaterapeutAnnat

FÖLJ OSS  PÅ INSTAGRAM