En av de mest innovativa professionella hudvårdskollektionerna i världen

 

Våra hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är endast tillgängliga på medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA:s

Hyaluronsyra med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i CLINICCARE™ hudvårdsprodukter. Hyaluronsyra spelar en viktig roll i de metaboliska processerna som ett interaktionssätt och i den cellulära syntesen och den skyddar den cellulära immuniteten och hjälper till att förhindra infektioner. En av de viktigaste egenskaperna hos detta element är den fuktbevarande förmågan i en vikt som är upp till 1000 gånger större än sin egen. Naturligt återställande av cellerna beror på nivån av hyaluronsyra i huden, som minskar när vi åldras.
 
Problemet med absorptionen av vanlig hyaluronsyra är att dess molekyler har en diameter på 3000 nm, det intercellulära utrymmet har dock bara en diameter på 100 nm. Detta är anledningen till att det är omöjligt för de vanliga hyaluronsyramolekylerna att penetrera hudens djupa lager – detta kan bara ske genom direktinjektion av hyaluronsyra. Japanska forskare har utvecklat lågmolekylär hyaluronsyra, som är tusentals gånger mindre än vanliga hyaluronsyramolekyler, vilket innebär att denna kan penetrera de djupaste skikten av huden utan att injiceras.
 
VARFÖR VÄLJA CLINICCARE™?
Våra hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är endast tillgängliga på medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA.
 
RESULTAT
  • CLINICCARE™-produkter är tekniskt avancerade kosmetiska produkter med omedelbara och synliga effekter.
  • CLINICCARE lågmolekylär hyaluronsyra är tusentals gånger mindre än vanliga hyaluronsyramolekyler och kan djupt penetrera huden för att återfukta och föryngra från insidan.
  • Specialformler garanterar anmärkningsvärda resultat på grund av den unika kombinationen av mycket effektiva aktiva ingredienser.
  • CLINICCARE™ använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå.
  • Alla CLINICCARE™ hudvårdsprodukter är utvecklade för att garantera en djupgående och långvarig återfuktning av huden.

 

Som Cliniccare behandlare så har du världens mest avancerade hudvård till ditt förfogande, men med en vital och motståndskraftig hud så kan du nu erbjuda Cliniccare +.
Med Cliniccare + så ger du din klient alternativ som innebär att du tillsammans med din klient kan arbeta mer långsiktigt och mer fokuserat på hudtillstånd som uttalat är ett problem för din klient.

Cliniccare + är en samling teknologier som tillsammans med de professionella behandlingarna från Cliniccare förstärker behandlingsresultaten, ökar absorbtion, eller vid behov rent mekaniskt påverkar huden i en önskad riktning.

Varmt välkommen att kontakta oss om hur du med Cliniccare & Cliniccare + kan öka din konkurrenskraft, Förstärka relationerna med dina kunder. Och leverera behandlingsresultat i världsklass.

 

Vänligen ange din e-post här så vi kan återkomma till dig.
Bocka i de plus produkter du är intresserad av.
Ge lite kort information om ert företag och vilken inriktning ni har i dag.