CLINICCARE     HYALURONSYRA      CLINICCARE +

EN PROFESSIONELL HUDVÅRDSSERIE I VÄRLDSKLASS

Cliniccare erbjuder ett komplett och mycket igenomtänkt behandlingsprogram som snabbt kan addera positiva resultat i professionella behandlingar. Med Cliniccare följer en skalbarhet som gör det möjligt att utvecklas över tid.

En av de mest innovativa,
professionella hudvårdskollektioner i hela världen

Hyaluronsyran med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i CLINICCARE ™ hudvårdsprodukter. Hyaluronsyran spelar en viktig roll i de metaboliska processerna som ett interaktionsläge och i cellulär syntes. Skyddar cellulär immunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av de viktigaste egenskaperna hos detta element är fukthållningsförmågan i en vikt upp till 1000 gånger större än den är.

Den naturliga återställningen av cellerna beror på nivån av hyaluronsyra i huden, som minskar med åldrandet. Det är därför huden utsätts för yttre medel och återhämtningsprocesserna kräver hyaluronsyra.
——

Problemet med absorptionen av konstgjord hyaluronsyra är att molekylerna har en diameter på 3000 nm, det intercellulära utrymmet har dock bara en diameter på 100 nm. Det är anledningen till att det är omöjligt för de artificiella hyaluronsyramolekylerna att tränga in i de djupa skikten i huden – detta kan bara hända vid direkt injektion av hyaluronsyra. Nyligen har de japanska forskarna utvecklat hyaluronsyra med 5 nanometermolekyler, vilket innebär att detta kan tränga igenom de djupaste hudlagren utan att injiceras.

Varför skall du välja Cliniccare 

Cliniccare hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är tillgängliga i medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA. För närvarande finns Cliniccare tillgängligt i över 50 länder runt om i världen.

Som samarbetspartner får du tillgång till ett komplett och mycket resultatinriktat behandlingsprogram för att ge bästa tänkbara behandling och hemvård till alla hudtyper och hudtillstånd.

För Cliniccare Professionals så finns även en mängd utvecklande hudvårdsapparatur för att kunna erbjuda ytterligare förstärkta behandlingsresultat.

CLINICCARE™ – Resultaten

  • CLINICCARE™ -produkterna är en tekniskt avancerade kosmetiska produkter med omedelbara och synliga effekter. Dessa hyaluronsyra komplex som används över hela världen är tusentals gånger mindre än de vanliga hyaluronsyra molekylerna (nanokapslade) och kan tränga ned i djupare hudskikt för att öka nivåerna av fukt i huden och föryngra från insidan.
  • Den speciella formeln garanterar anmärkningsvärda resultat på grund av den unika kombinationen av högeffektiva aktiva ingredienser.
  • CLINICCARE™ använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå.
  • Alla CLINICCARE ™ hudvårdsprodukter är utvecklade för att garantera en djupgående och långvarigt återfuktande av huden.