Djupt återfuktande utan injektioner, tack vare lågmolekylär hyaluronsyra

Cliniccare Skincare erbjuder ett komplett och mycket genomtänkt behandlingsprogram som snabbt kan ge positiva resultat och en rutin som kan utvecklas över lång tid.

Djupt återfuktande utan injektioner, tack vare lågmolekylär hyaluronsyra

Hyaluronsyran med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i Cliniccares hudvårdsprodukter och möjliggör för fukten att tränga ännu djupare in i huden.

Med åldern minskar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och cellernas återhämtningsprocess försämras. Då behöver man addera fukt utifrån, och vill man göra det utan injektioner är Cliniccares produkter det bästa valet. Fullproppade med lågmolekylär hyaluronsyra som återfuktar på djupet.

Den vanligaste artificiella hyaluronsyran har molekyler med en diameter på 3000 nm, medan hudens intercellulära utrymme bara har en diameter på 100 nm. Molekylerna är alltså för stora för att kunna tränga in i de djupa hudskikten utan att injiceras. Cliniccares produkter använder dock den senaste forskningen vilken lyckats ta fram hyaluronsyra med så små molekyler som 5 nm, vilket innebär att fukten kan tränga igenom de djupaste hudlagren.

 

Cliniccare – enbart för dipl. hudvårdsterapeuter, sjuksköterskor och läkare

Cliniccares hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är endast tillgängliga på medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA:n.

Som samarbetspartner och återförsäljare får du tillgång till ett komplett och mycket resultatinriktat behandlingsprogram för att ge bästa tänkbara vård för alla hudtyper och hudtillstånd.

Det finns även en mängd avancerad hudvårdsapparatur för att kunna erbjuda ytterligare förstärkta behandlingsresultat.

Cliniccare – resultaten

  • Produkterna är tekniskt avancerade kosmetiska produkter med omedelbara och synliga effekter. Tack vare den lågmolekylära hyaluronsyran kan fukten tränga ner i djupare hudskikt för att öka nivåerna av fukt i huden och föryngra från insidan.
  • Den speciella formeln garanterar anmärkningsvärda resultat tack vare den unika kombinationen av högeffektiva aktiva ingredienser.
  • Cliniccare använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå.
  • Alla hudvårdsprodukter är utvecklade för att garantera ett djupt och långvarigt återfuktande av huden.

 

Vill du veta mer?
HÄr kan du boka dig på ett förinspelat webinar som ger dig grunderna omkring CLINICCARE.

Boka dig till webinar