Environ Skincare

Environ är ett globalt erkänt varumärke för professionell hudvård som bygger på
skönhet, vetenskap och omsorg.

Environ använder vetenskapens kraft och årtionden av vetenskaplig forskning för att skapa kraftfulla formuleringar, innovativ hudvårdsteknologi och resultatdrivna professionella behandlingar som gör verklig skillnad i människors liv.

Environs professionella hudvårdsmetodik kräver expertis hos en utbildad Environ hudvårdsspecialist för att konsultera och rekommendera de mest effektiva hudvårdsprodukterna och genomföra de professionella behandlingarna med en djup förståelse för huden, och kunskap om aktiva ingredienser i Environ-produkter.

Det är det som skiljer Environs erbjudande från övriga konkurrenter.


Environ erbjuder de mest effektiva hudvårds lösningarna som vetenskapen tillåter eftersom vi finns för att hålla huden vacker hela livet.

Det är löftet vi på Environ ger till världens konsumenter.

Vill du bli en Environ Stockist?

Läs här nedan varför vi tror att bli en Environ Stockist är det rätta valet för dig.

  1. Environ är först ut i världen med höga effektiva doser med vitamin A och antioxidanter för att stödja en frisk hud och motverka utvecklingen av ålderstecken,
  2. Alla produkter var och en har blivit kliniskt testade av Dr Des och hans team, och av oberoende samarbetspartners, för att vara effektivt och säkert.
  3. Environ Skincares produkter säljs inte igenom stora online handlare. För att bli auktoriserad krävs det att du är utbildad av en expert, då vi tror att det är det bästa sättet att möta kunder och skapa kundnöjdhet. 
  4. Maximal effektivitet av produkterna uppnås genom minimal exponering till ljus, värme, syre och strålning under tillverkningsprocessen.
  5. Environs produkter är förpackade i specialutvecklade förpackningar för att förhindra att ljus, syre och bakterier skall kunna bryta ned produkten, och för att produkten skall hålla sin effektivitet.
  6. Produkterna passar alla hudtyper, åldrar och alla kön.

ENVIRON  har spenderat över 25 år att skapa vacker hud

Produktnöjdhet
Kundnöjdhet
Ökad lojalitet
Förbättrad försäljning
Ökad lönsamhet

Lorem ipsum

Hemligheterna till framgångarna

Dr Des Fernandes formulerade Environs produkter för att korrigera den kroniska bristen på vitamin A och antioxidanter som alla människor i världen är drabbade av efter exponering av sol.

Formulan som hela Environ är baserad på är behovet av att återställa näringsämnen som förloras genom exponering av sol, och även andra skadliga ämnen samtidigt som vi behöver återfukta huden.

Den stora framgången ligger i Environs STEP-UP SYSTEM™ vilken gör det möjligt för huden att acklimatiseras till höga och effektiva doser av vitamin A.

De kosmetiska ”Roll-CIT®” enheterna är instrument för att användas hemma som har ultrafina rostfria nålar som varierar mellan 0,1 till  0,2 mm i längd.

Kosmetisk needling assisterar i effekterna av Environs topiska applicerade produkter. Dom är designade för att behandla allaområden av ansiktet och kroppen.

Environs kosmetiska Roll-CIT®. Gold Roll-CIT® och Body Roll-CIT® är designade för att bidra till förbättrad uttryck för huden.

Teknologin möter skönheten i en ansiktsbehandling från Environ. Environ´s patenterade Ionzyme® DF apparatur är den första i världen där man kombinerat en potent pulserande jontofores med en låg frekvent sonofores i en och samma behandlingsprobe.

De specifika Environ produkter som används under behandlingarna innehåller optimala nivåer av vitamin A & C plus flera olika peptider. Det här avancerade systemet har gjort det möjligt att förstärka effektiviteten av dom här ingredienserna och samtidigt leverera snabbare och mer effektiva resultat.

Environs professionella serier är extremt kostnadseffektiva och erbjuder hjälp och vård för alla tillgängliga hudtillstånd. Produkterna är tillgängliga i större cabin behållare som är enkla att använda med pumpar, medan de aktiva serumen är förpackade i mindre behållare för att säkerställa maximal färskvara och effektivitet.

De avancerade ansiktsbehandlingarna anpassas och individualiseras för dina patienters specifika hudtillstånd, och kan variera från 20 minuters behandling upp till mer omfattande 90 minuters behandlingar.

Environs Cool Peel teknologi är ett revolutionerande koncept för exfoliering.

Traditionella exfolieringar har baserats på destruktion av hudens celler. Environ´s teknologi orsakar ingen stress på epidermala celler, utan erbjuder i stället ett stöd för naturliga processer som skapar hälsosam hud.

Environ uppnår sina effekter genom långvarig applicering på huden och bygger på principen att när vi applicerar fysiologiska påfrestningar blir resultatet frigörande av tillväxtfaktorer. En rad peelings ger friskare och mjukare hud

Är du redo att bli en Environ Stockist?

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi er så ni får berätta mer för oss om era ambitioner med Environ.

När du fyllt i alla uppgifter och skickat dem till oss får ni också en länk som ger er möjlighet att fördjupa sig i vad Environ erbjuder till er verksamhet.