VI ÄR SERIÖSA NÄR DET KOMMER TILL HUDHÄLSA

OCH DET ÄR ÄVEN VÅRA VARUMÄRKEN

Mimass grundare har sedan 2012 aktivt arbetat passionerat för att erbjuda den bästa tänkbara hudvård som finns att hitta i den här världen. Varje erfarenhet har lett oss ett steg längre fram i att förstå och leverera det som är mer än bara vetenskapligt. Det Mimass erbjuder skall vara vetenskapligt säkerställt, erbjuda långvariga och livslånga resultat. Samtidigt vill vi leverera bar affärsmöjligheter för professionella behandlare och deras varumärken.

Vi ser vårt professionella  erbjudande som något helt unikt där vi fokuserar på helhetslösningar framför kortsiktiga trender. Våra varumärken erbjuder en 100% professionell upplevelse för konsument såväl som professionell behandlare. 

Environ®

Mimass är den officiella distributören av Environ® Skin Care i Sverige.
Environ®s innovativa tillvägagångssätt för vetenskapsstödd hudvård har särskiljt den i över 30 år. Det är till stor del tack vare varumärkets banbrytande användning av vitamin A för att aktivt arbeta mot hudens åldrande. Det är också drivkraften bakom varumärkets prisbelönta kollektion, vitamin A har genom forskning bevisats fungera som hudens syre: och driver huden mot topp hälsan och hjälper till att behålla den hela livet.

 

UPPTÄCK VARUMÄRKET →

BLI PARTNER MED OSS →

Varför skall du intresserad dig för Environ

 
Som du väl vet är det en utmaning att hitta den bästa, resultatorienterade hudvårdsregimen. Det finns inte bara många produkter som konkurrerar om din uppmärksamhet, utan också den föränderliga miljön i världen kräver nya lösningar för att säkerställa en frisk hud. Ökningen av föroreningar och kemikalier i vår miljö plus effekterna av uttunnade ozonskikt har bidragit till ökad bildskada, pigmentering, akne och en uppsjö av andra hudproblem.
 
Nu kan du och dina kunder uppleva den resultatdrivna hudvården som är hemligheten bakom vacker hud, för Hollywoodstjärnor, kungligheter, modeikoner och folk som vet, som använder och älskar det! Environ Hudvårdsprodukter, en kosmetisk linje, stödd av vetenskap, innehåller den senaste tekniken för att förbättra högklassiga vitamin A, C, E antioxidanter och peptider för att hjälpa till att återställa, skydda och bibehålla utseendet och en frisk, ungdomlig och vacker hud. Hjälp till att åtgärda skadan och uppnå dina hudmål med världens mest effektiva produkter och behandlingar. Environ SKin Care, Guldstandarden för vetenskaplig hudvård, får resultat.
 
Produkterna är endast tillgängliga via läkare och medicinskt anslutna spa och välutbildade kosmetologer och säljs aldrig i butiker eller genom kataloger. Environ Skin Care kan aldrig säljas online utan att hudvårdspersonalen ger kunden en individuell hudkonsultation.
 

Environ Produkt formula

Environ Skin Care-ingredienser och -procedurer skadar eller förstör inte epidermis integritet.
De är utvecklade och formulerade för att hjälpa till att uppnå maximal effektivitet av vitaminer, peptider och andra beprövade ingredienser för att få utseendet av en frisk och vacker hud.
 • Inga dofter, icke-komedogen, hypoallergen, fri från färgämnen
 • Inga djurförsök
 • Omfattande kliniska tester för säkerhet och effektivitet
 • Läkemedelskvalitet av högsta kvalitet
 • Alla ingredienser testas för effektivitet, säkerhet och renhet av oberoende laboratorier
 • Aldrig äventyras av marknadsföringstrender
 • Vetenskapliga principer ligger till grund för verkan av alla ingredienser
 • Höga koncentrationer av de mest effektiva ingredienserna
 • Produktlinjen är baserad på olika intensiteter och nivåer av ingredienser för att säkerställa att patientens hud anpassar sig på ett hälsosamt och säkert sätt
 • Minskar chanserna för retionid och andra reaktioner
 • En omfattande ”verktygslåda” av formuleringar och behandlingar för att möta individualiserade hudtyper och livsstilar
 • Skyddsförpackningar förhindrar ljus, luft och bakterier från att nedbryta formuleringar
 • Säkerställer att alla ingredienser behåller sin effekt
 • Hållbarheten är tryckt på insidan och utsidan av förpackningen för att garantera färskhet och effektivitet
 • Ett av få företag i världen med en egen dedikerad tillverkningsanläggning
  Maximal effektivitet av formuleringar upprätthålls genom att förhindra exponering av ljus, värme och luft
 • Alla produkter är testade av tre oberoende certifierade anläggningar för biokemi, mikrobiologi och vitamineffektivitetsnivåer
 • Environs produkter uppfyller de högsta standarderna och är registrerade hos tillsynsmyndigheter runt om i världen

Klicka på bilden för att ladda hem en kort instruktion om hur STEP-UP system fungerar

ENVIRON  har spenderat över 25 år att skapa vacker hud.

PRODUKT
NÖJDHET

KUND
NÖJDHET

ÖKAD
LOJALITET

FÖRBÄTTRAD
FÖRSÄLJNING

ÖKAD
LÖNSAMHET

Hemligheterna till framgångarna

Dr Des Fernandes formulerade Environs produkter för att korrigera den kroniska bristen på vitamin A och antioxidanter som alla människor i världen är drabbade av efter exponering av sol.

Formulan som hela Environ är baserad på är behovet av att återställa näringsämnen som förloras genom exponering av sol, och även andra skadliga ämnen samtidigt som vi behöver återfukta huden.

Den stora framgången ligger i Environs STEP-UP SYSTEM™ vilken gör det möjligt för huden att acklimatiseras till höga och effektiva doser av vitamin A.

De kosmetiska ”Roll-CIT®” enheterna är instrument för att användas hemma som har ultrafina rostfria nålar som varierar mellan 0,1 till  0,2 mm i längd.

Kosmetisk needling assisterar i effekterna av Environs topiska applicerade produkter. Dom är designade för att behandla allaområden av ansiktet och kroppen.

Environs kosmetiska Roll-CIT®. Gold Roll-CIT® och Body Roll-CIT® är designade för att bidra till förbättrad uttryck för huden.

Teknologin möter skönheten i en ansiktsbehandling från Environ. Environ´s patenterade Ionzyme® DF apparatur är den första i världen där man kombinerat en potent pulserande jontofores med en låg frekvent sonofores i en och samma behandlingsprobe.

De specifika Environ produkter som används under behandlingarna innehåller optimala nivåer av vitamin A & C plus flera olika peptider. Det här avancerade systemet har gjort det möjligt att förstärka effektiviteten av dom här ingredienserna och samtidigt leverera snabbare och mer effektiva resultat.

Environs professionella serier är extremt kostnadseffektiva och erbjuder hjälp och vård för alla tillgängliga hudtillstånd. Produkterna är tillgängliga i större cabin behållare som är enkla att använda med pumpar, medan de aktiva serumen är förpackade i mindre behållare för att säkerställa maximal färskvara och effektivitet.

De avancerade ansiktsbehandlingarna anpassas och individualiseras för dina patienters specifika hudtillstånd, och kan variera från 20 minuters behandling upp till mer omfattande 90 minuters behandlingar.

Environs Cool Peel teknologi är ett revolutionerande koncept för exfoliering.

Traditionella exfolieringar har baserats på destruktion av hudens celler. Environ´s teknologi orsakar ingen stress på epidermala celler, utan erbjuder i stället ett stöd för naturliga processer som skapar hälsosam hud.

Environ uppnår sina effekter genom långvarig applicering på huden och bygger på principen att när vi applicerar fysiologiska påfrestningar blir resultatet frigörande av tillväxtfaktorer. En rad peelings ger friskare och mjukare hud