ENVIRON    -    VAD ÄR VITAMIN A VITAMIN A I KOSMETIKA  -  EFFEKTER PÅ HUDEN  -  BAKOM ENVIRON

Vitamin A

Hörnstenen av ingredienser i filosofin med Environ

 

 

Vitamin STEP-UP SYSTEM

Utvecklat för att hjälpa huden att öka nivåerna av Vitamin A komplex

 

ENDAST FÖR PROFESSIONELLA BEHANDLARE

 

En utbildad professionell behandlare känner till Vitamin A och huden

Environ erbjuds endast av Environ-utbildade hudvårdspersonal. Till skillnad från vanlig kosmetika kan Environ inte köpas online, i varuhus, apotek eller skattefritt. Environ är ett komplext behandlings & hemvårdskomplex där professionella behandlare med omfattande kunskap om vitamin A ansvarar för den individuella vården av klientens hud, rätt produktval och ständigt förbättrade resultat.

BASPRODUKTER

 

Basprodukter är en del i en livslång resa av
Vitamin A till vacker hud.

Den viktigaste ingrediensen i Environs produkter är vitamin A. För att hålla huden frisk och stark behöver den vitamin A varje dag. Den terapeutiska effekten av vitamin A stöds av andra vetenskapligt underbyggda aktiva ingredienser, såsom antioxidanter och peptider, då uppnår vi verkliga resultat i huden.

Environ hudvård börjar med basprodukter som återställer hudens välbefinnande och balans. När huden stärkts utvecklas behandlingen med användning av produkter som hanterar hudens specifika utmaningar.

Förutom ansiktsvård innehåller Environ en omfattande kroppsvårdslinje och kosmetisk microneedling för ansiktet och kroppen som förbättrar absorptionen av krämer.

FÖLJ OSS  PÅ INSTAGRAM