Boka dig på något av våra webinars

Det är viktigt att hålla sig ajour med omvärlden, vetenskapen och marknaden.
Vi genomför regelbundna webinars med fokus på att ge professionella leveranterar på den svenska skönhetsmarknaden underlag för nya beslut och framtida förändringar i sin verksamhet.


9 av 10 patienter & konsumenter som ordineras retionider slutför aldrig sin behandling på grund av komplikationer och obehag.

Environ med sina över 30 år av erfarenhet har identifierat detta och har utvecklat en hudvårdsserie som gör det möjligt att framgångsrikt och långsiktigt hjälpa patienter till maximala doser av retionider i den dagliga hudvårdsrutinen.

Välkommen att delta på det här webinaret som ger dig kunskaper och underlag till att arbeta med ett av världens mest framstående företag inom kosmetiska produkter med VItamin A som hörnsten.

 

 

 

  

Boka environ webinar

 


En generell fakta är att professionellt hudvård innehåller ENDAST 4 – 8% aktiva ingredienser som förväntas leverera synlig & långsiktiga resultat.

En hudvårdsserie kan byggas på några enstaka ”hjälte” ingredienser eller så bygger man en solid produktlinje med 4 hörnstenar för maximala resultat.

För att uppnå frisk hud behöver vi möta 4 specifika resultat.
1. Fuktnivåerna i huden måste öka
2. Aktiviteten av enzymer och syreradikaler som aktivt bryter ned huden måste hållas på en hög nivå för att bromsa hudens naturliga åldrande.

3. Vi behöver med hjälp av tillväxtfaktorer ge stöd till hudens naturliga processer och effektivt stimulera läkningen i huden.

4. Hudens eget immunförsvar är nyckeln till en framgångsrik hudvård.

Låt oss introducera dig till en av världens mest avancerade professionella hudvårdslinjer där du som behandlare alltid lyckas med ditt arbete.

Boka CLINICCARE webinar