CLINICCARE Vinner Global Excellence Award som Skandinaviens Mest Innovativa Cosmeceutical-märke 2024

Vi är stolta att meddela att CLINICCARE har blivit erkänd med The Global Excellence Award av Global Health and Pharma Magazine, som Skandinaviens mest innovativa cosmeceutical-märke för 2024.

Denna prestigefyllda utmärkelse har handplockats av en in-house forskargrupp från Global Health and Pharma Magazine, som består av 110 000 yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård, läkemedelsindustrin och life sciences världen över.

Denna utmärkelse är ett bevis på vårt engagemang för att tänja på gränserna för möjligheter, omdefiniera branschstandarder och göra betydande framsteg för att möta de globala utmaningar som påverkar vår värld.

CLINICCARE´s dedikation till vetenskapligt baserad hudvård och användning av de renaste växtextrakten, i kombination med de senaste vetenskapliga framstegen, har varit avgörande för att erhålla denna utmärkelse.

Global Health and Pharma Magazine (GHP) är en publikation som fokuserar på nyheter och insikter inom hälso- och sjukvårdssektorn, läkemedelsindustrin och life sciences. Magasinet har en global cirkulation och riktar sig till yrkesverksamma inom dessa branscher.

Om GHP:

  • Publikation: GHP publicerar artiklar, nyheter och rapporter om de senaste framstegen och innovationerna inom hälso- och sjukvård, läkemedelsutveckling och relaterade områden.
  • Målgrupp: Magasinet når ut till över 110 000 yrkesverksamma, inklusive läkare, forskare, kliniker, farmaceuter och andra experter inom hälso- och sjukvårdssektorn.
  • Innehåll: Innehållet täcker en mängd olika ämnen, inklusive medicinsk forskning, kliniska prövningar, läkemedelsgodkännanden, teknologiska innovationer och bästa praxis inom patientvård.

”Vi är hedrade över att bli erkända som Skandinaviens mest innovativa cosmeceutical-märke. Denna utmärkelse reflekterar vårt engagemang för kvalitet och innovation inom hudvårdsindustrin,” säger Joa Duvgard, Grundare för CLINICCARE.

Global Excellence Awards hyllar de exceptionella bidrag som görs av yrkesverksamma, organisationer och initiativ som formar framtiden för hälso-, läkemedels- och life sciences-industrin.

Att få denna utmärkelse är ett bevis på våra framsteg och åtagande att erbjuda våra kunder de mest effektiva och banbrytande hudvårdsprodukterna.

För mer information,

vänligen kontakta:

Håkan Wahlström
VD Mimass AB – Svensk exklusiv distributör av CLINICCARE
hakan@mimass.se
08 – 756 7713