Ta vitamin A till nästa nivå

Environs filosofi bakom Vitamin STEP-UP SYSTEM ™ är att börja lågt & öka  långsamt. Om huden är förbereds med låga doser av vitamin A är det mindre sannolikt att den reagerar på en något högre dos. Det unika Vitamin STEP-UP SYSTEM ™ är ett system som gör att huden kan bli bekväm med ökade nivåer av vitamin A och andra viktiga vitaminer och antioxidanter över tid.

Det vägleder huden på sin resa för att hjälpa till att föra tillbaka den till ett hälsosamt tillstånd.

Dr Fernandes insåg att det måste finnas ett bättre sätt att fylla på hudens nivåer av vitamin A, utan en massa hårda biverkningar. Genom att lära sig att fettlösligt vitamin A bildar retinyl palmitat som sendan bryts ner till retinol syra i kroppen, han revolutionerade världen med sitt STEP-UP SYSTEM ™ och han  var han en föregångare i att skapa en produkt som ökade nivåerna av vitamin A och som kan och bör användas av människor i alla åldrar för att förebygga och vända tecken och uppkomst och tecken på fotoskador .

Environ är baserat på varierande intensitet och nivåer av ingredienser som vitamin A, C & E, peptider, tillväxtfaktorer samt alfa-hydroxisyror, för att säkerställa säkra kliniska behandlingar och effektiva hemma-behandlingar för att möta alla hudproblem.

Genom att gradvis öka styrkan hos denna form av vitamin A kan vi behandla alla typer av hud. Huden kräver en hög dos retinyl palmitat för att ge synliga resultat, detta introduceras initialt med låga doser (steg 1-2). När din hud har byggt upp en tolerans och acceptans för den fettlösliga vitamin A kan du gå upp till nästa steg (3-5). Ju mer hud utsätts för solljus, desto mer behöver du se till att du applicerar vitamin A, dag och natt, 7 dagar i veckan för att säkerställa ett hållbart resultat. När du har kommit upp på stegen kommer du att kunna använda  vitamin A i sin skonsamma form (retinyl palmitat) på ett mycket mer acceptabelt, mindre krävande sätt än syra formen (Retinol syra). En stor fördel med step-up-systemet är att du löper mycket liten risk för retinoida reaktion och att du inte kommer att ha en överkänslighet mot solen.

Vill du få mer information om Environ och se om du kvalificerar din verksamhet att bli en Environ Stockist?

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Genom att du skickar in det här formuläret så kommer vi att återkomma till dig med förslag på ett möte. Här ovan kan du välja vilken typ av möte som passar dig bäst.
Finns det nån specifik information som du vill att vi skall känna till så går det bra att dela med sig av det här.