Nyhet

Den Professionella Lösningen i Pressoterapi

2 nyheter

Lympha Pro I & Air Curling Sport

Skapa en Ny Inkomstkälla och Frigör Din Tid med Automatiserade, Högeffektiva Behandlingar

I dagens snabbt föränderliga värld krävs det mer än traditionella metoder för att hålla din klinik i framkant. Vi presenterar Lympha Pro, en revolution inom pressoterapi och lymfatisk dränage. Med denna toppmoderna apparatur kan du nu skapa en ny inkomstkälla samtidigt som du frigör din värdefulla tid.

Varför välja Lympha Pro

Effektivitet i Fokus

Lympha Pro 8400 automatiserar processen för lymfatisk dränage och pressoterapi, vilket gör att du kan fokusera på andra delar av din verksamhet. Detta minskar den tid du behöver spendera per patient och ger dig möjligheten att boka fler sessioner.

Med medicinsk precision

Med sex förinställda program och en rad specialanpassade tillval kan du vara säker på att du levererar en behandling som är så nära medicinsk precision som möjligt. Detta är särskilt viktigt för patienter som söker lindring från medicinska tillstånd som akut och kroniskt ödem, venös insufficiens och lymfödem.

Enkelt att Använda

Apparatens intuitiva användargränssnitt gör det enkelt att sätta upp och köra behandlingen. Allt du behöver göra är att slå på enheten och välja det program som bäst passar din patients behov.

Mervärde för din Klinik

Med Lympha Pro 8400 kan du erbjuda en extra tjänst som inte kräver din ständiga närvaro. Det betyder mer tid till att fokusera på affärsutveckling, personalutbildning, eller till och med några välförtjänta pauser.

Ta Steget till Nästa Nivå

Så, är du redo att ta din klinik till nästa nivå? Lympha Pro är den perfekta partnern för dig som strävar efter effektivitet, kvalitet och lönsamhet. Kontakta oss idag för mer information och se själv vad denna fantastiska apparatur kan göra för din verksamhet.

Fördelar för Terapeuter:

Lympha Pro – En Investering i Din Kliniks Framtid

Automatiserade Behandlingar

I en bransch där tid är pengar, skapar Lympha Pro en oöverträffad effektivitet genom sina automatiserade behandlingsmöjligheter. Ingen behöver övervaka maskinen när den utför sin magi. Detta frigör din tid att ta emot fler kunder. Automatiseringen är inte bara en tidsbesparare; den garanterar också en konsekvent hög kvalitet på behandlingarna, oavsett vilken terapeut som använder den.

Hög Klienttillfredsställelse

Lympha Pro är designad för att erbjuda dina klienter det allra bästa inom lymfatisk dränage och pressoterapi. Med flera förinställda och anpassningsbara program kan du tillgodose dina klienters unika behov och preferenser. Denna skräddarsydda behandling förhöjer klientens upplevelse och ökar chanserna för återkommande besök samt positiva omdömen.

Ökad Omsättning

Investeringen i en Lympha Pro-maskin kan snabbt löna sig. Med möjligheten att utföra fler behandlingar per dag, och den höga klienttillfredsställelsen som följer, har du alla förutsättningar för att öka din omsättning markant. Dessutom erbjuder apparaten en ny inkomstkälla i form av automatiserade behandlingar som kan erbjudas till en bredare målgrupp, inklusive de som kanske inte har råd eller tid för en traditionell terapisession.

Investera i Framtiden – Boka din Lympha Pro Nu”

Varför Vänta på Framgång när den är Ett Klick Bort?

Med Lympha Pro tar du steget mot en ljusare, mer lönsam framtid för din klinik. Det här är din chans att ta del av den senaste teknologin inom pressoterapi och lymfatisk dränage.

Din Framtid Börjar Här

Klicka nedan för att ta det första steget mot högre kundtillfredsställelse, ökad omsättning och en mer effektiv verksamhet. Låt Lympha Pro bli en del av ditt team och se din klinik blomstra som aldrig förr.

 

Fyll i formuläret här nedan så skickar vi dig mer information om Lympha Pro

NYHET Nr2

UNIX AIR CURLING Sports

Söker efter det lilla extra att erbjuda dina kunder? Låt oss introducera dig för pressoterapi med inriktning på hemmabehandlingar, en behandling som inte bara förhöjer dina nuvarande tjänster men också ger dina kunder möjligheten att upprätthålla resultaten över tid..

Varför Pressoterapi som en Kompletterande Tjänst?

Långvariga Resultat

  • Hjälper dina kunder att bibehålla och förlänga de positiva effekterna av dina professionella behandlingar.

Ökad Kundlojalitet

  • Genom att erbjuda en tjänst som kunden kan använda mellan besöken, skapar du en större kundlojalitet.

Extra Inkomstkälla

  • En enkel och effektiv sätt att öka dina intäkter utan att lägga till extra arbetstid.

Ta Steget till Långvarig Kundnöjdhet

Är du redo att erbjuda dina kunder mer än bara en engångsupplevelse? Kontakta oss på Mimass AB för att lära dig mer om hur pressoterapi kan bli en värdefull del av din verksamhet.

Fyll i formuläret här nedan så skickar vi dig mer information om Lympha Pro

PRODUKTER

Environ Skincare

CLINICCARE 
Cosmeceuticals

MICRONEEDLING

Dual Injector Pro+
(CLINICCARE+)

MESODUO
(CLINICCARE+)

PRO DERM+

CAVITAL

SOFT PEEL

Vårt sortiment består av två högteknologiska och genuint professionella hudvårdsserier. Till dessa har vi ett urval av avancerade apparaturer som har till uppgift att förstärka effekterna av dom professionella behandlingarna. Samtliga produkter i vår portfölj är certfierade och vetenskapligt säkerställda.