Sarah Skyllberg – Environ Stockist och partner till Mimass

”Samarbetet med Mimass är personligt, flexibelt och idérikt”

Vår partner Sarah Skyllberg har arbetat som hudterapeut i över 20 år. Sedan en tid tillbaka har vi ett nära samarbete där vi utbyter erfarenheter och kunskap kring behandlingar, bollar idéer på marknadsföring och nördar ner oss i avancerad hudvård från Environ.

 – Det första mötet med Mimass var för ungefär 5 år sedan. Jag var på jakt efter de senaste teknikerna och ville utveckla mig själv som terapeut. I samma veva tog jag en anställning men när jag för 2,5 år sedan startade Reclaim Beauty återupptog vi kontakten, säger Sarah.

Stöttande och skräddarsytt samarbete
Sarah är påhittig och nyfiken. Därför är det väldigt roligt att jobba med henne. Vi bollar exempelvis hur influencers kan bli en del av marknadsföringen, hur vi optimerar prissättningen på produkter, vilka nya behandlingar hon kan erbjuda och hur nästa kundevent ska planeras.

– Jag kände snabbt att Håkan och Miriam på Mimass var sympatiska och öppna för nya synsätt. Att ha dem som bollplank är utvecklande och positivt. Det finns inga gränser och de gör allt de kan för att anpassa samarbetet för just min salong.

 

 

På jakt efter något revolutionerande

När Sarah kom i kontakt med oss på Mimass kände hon att hon var nöjd med produkterna hon använde, men ville erbjuda mer än bara vårdande serier. Hon ville ha något mer avancerat och revolutionerande, som enbart såldes hos terapeuter med specialistkunskap om just det varumärket.

– Jag hade haft span på Environ en tid, som bara fanns på den internationella marknaden. En dag såg jag ett pressmeddelande om att Environ skulle lanseras på svenska marknaden och till min glädje var det just Mimass som skulle vara leverantör. Då blev valet väldigt enkelt!

Lönsamhet och lojalitet som håller i längden

Sarah delar vår syn på lönsamhet, lojalitet och långsiktighet. Om man bara ser till sista raden i resultaträkningen förlorar man kunderna tillslut. Det gäller att göra smarta inköp, prissätta rätt och skapa goda marginaler utan att tappa fokus på kundens hudhälsa.

– Jag tror att många hudterapeuter och salongsägare precis som jag vill samarbeta med en leverantör som föder ens intressen. Det får inte kännas högtravande. Man vill ha gehör, hjälp och dela passionen för både hudvård och entreprenörskap. Allt det får jag hos Mimass, avslutar Sarah.

Om du är intresserad av ett samarbete med oss på Mimass, välkommen att höra av dig till info@mimass.eu.

Nyfiken på Sarah och hennes salong Reclaim Beauty? Kika in på reclaimbeauty.se.

Vill du bli kontaktad?
Fyll formuläret nedan så återkommer ci till dig så snart som möjligt.

Vänligen ange din e-post här så vi kan återkomma till dig.
Ge lite kort information om ert företag och vilken inriktning ni har i dag.