Vad är det som gör Environ annorlunda!

Det är säkert den första frågan som dyker upp i ditt huvud när du presenteras för ett nytt hudvårdsmärke.
Vad skulle möjligen skilja det här märket från otaliga andra på marknaden?
Varför ska jag investera tid och energi i hopp om att hitta ”det märket” när så många andra har lovat brett och sedan dragit bort mattan under fötterna på mig så jag tvingats leta vidare.

 Sakta och säkert är det tiden som får bevisa, och varumärket Environ pratar inte bara rätt språk, Varumärket visar dig i verkligheten vad det verkligen kan göra.

 

Det finns faktiskt ett stort antal skillnader som skiljer Environ från konkurrenterna.

För det första är att alla produkter från Environ rakt igenom är forskningsbaserat och resultatbaserat.

Ja, ja, den har du hört förut. Tja, för Environ-produkter betyder ”Research-backed”  att varje ingrediens som går in i produkten har en vetenskapligt understödd betydelse.

Låt mig refrasera mig- Environ marknadsför inte bara dom senaste trendiga ingredienserna för att göra snabba pengar.

Alla produkter genomgår en rigorös förberedelse med undersökningar, forskning och planeras innan de går in produktion i sina egna toppmoderna produktionsanläggningar.

De ursprungliga produktserierna, som tillverkades i början av 90-talet, bestod av ett solskyddsmedel och en anti age linje med de mest forskade ingredienserna- vitamin A, C, E, peptider, antioxidanter och tillväxtfaktorer. De nuvarande produkterna är än idag, 30 år senare i grunden väldigt lika dessa originallinjer.

Jag personligen har förstått varför Environ har blivit en kultfavorit bland hudproffs och kändisar som har använt varumärket är just på grund av deras forskningsbaserade doktrin.
På grund av de kontinuerliga förbättringar av teknik såväl som nya forskningsresultat,

Environ fortsätter att formulera sina produkter med de mest effektiva och moderna produkterna till samlingarna.

Varje produkt går igenom en strikt klinisk testperiod för att verkligen säkerställa att produkten faktiskt gör vad den är avsedd att göra.

Till exempel är vitamin A den mest efterforskade hudvårdsingrediensen och har visat sig göra betydande förbättringar av hudens utseende som skadats av miljö, livsttil och inre åldrande.

Environ kan redovisa dussintals före och efter bilder som visar vad Environs ”Step-up” kan göra. Environs serum innehåller en tolerabel men ändå effektiv, fettlöslig version av vitamin A,
retinyl paImitate, förutom mycket effektiva former av vitamin C och E, peptider, antioxidanter och tillväxtfaktorer som bas för de grundläggande lösningarna.

Efter att själv ha gått igenom alla Environ -utbildningar, inte bara lärt mig om själva produkterna, utan att ha lärt mig om grunderna i hudvetenskap, är det roligt att tänka på alla andra hudvårdslinjer där ute som lyfter fram deras produkter genom att annonsera om den ena ”hjälte” -ingrediensen, och samtidigt undvika hudvårdens sanningen att en kombination av de mest effektiva ingredienserna är det bästa sättet – nej, det enda sättet- att behandla och förhindra hudskador.

Så lägg ner den den där magiska krämen och låt Environ och deras utbildningsmaterial vägleda dig till verkliga resultat när det handlar om att uppnå och behålla den friskaste huden som är möjlig.

Det finns en anledning till att Environ är ledande inom hudvård och växer snabbt runt om i världen.

YOUTH ESSENTIA C- Quence Serum

Youth EssentiA® Range använder vetenskapen till det yttersta för att flytta gränserna för vacker och frisk hud genom att berika huden med en mycket effektiv kombination av vitamin A, antioxidanter och peptider.

Environs vitamin A-step up system.

Den huduvsakliga Environ -produktlinjerna är baserade på olika intensiteter och nivåer av ingredienser (vitamin A, C, E, peptider, tillväxtfaktorer, alfa-hydroxisyror) för att säkerställa säkra rutiner i hemvård och behandlingar på klinik för att möta alla individers hudtyper, problem och livsstil.

Faktum är att det är en verklig konst att behandla hud med vitamin A i kombination med andra kraftfulla element.

Även om många i Sverige ännu i dag inte har hört talas om fördelarna med den esterform av vitamin A som används, medan de flesta känner igen den receptelagda formen Retin-A, syraformen av vitamin A eller retinol syra.

Den formen kommer också att ge resultat men med den kommer omfattande biverkningar som rodnad, irritation och flagnande hud vid användning.

Envrons grundare, Dr. Des Fernandes, visste att det måste finnas ett bättre sätt att fylla på hudens nivåer av vitamin A utan dessa aggresiva effekter.
Han kom fram till att den fettlösliga A-vitaminformen, retinyl paImitate, metaboliseras  till retinol syra i kroppen. Det var så kliniska prövningar på denna mer acceptabla form av vitamin A började.

Det visar sig ganska snart att retinyl paImitate ger lika bra (om inte bättre) resultat, ger inga påfrestande biverkningar och bidrar också till hudens förmåga att bromsa effekterna av UV-skador. (Glöm aldrig-behovet av solskydd är alltid närvarande!)

Saken är att det kräver höga doser retinyl palmitat för att ge hållbara och synliga resultat. Av den anledningen skapades step-up-systemet, en stigande-metafor för hudens förmåga att tolerera högre och högre doser av denna supersäkra form av vitamin A över tid.

Hur det fungerar det då?:
Retinyl paImitate introduceras från star med låga doser, vartefter hudens toleans för Vitamin A ökar så ökar man dosen till nästa nivå.
Vartefter tiden går och du ökar toleransen så kommer din hud snart kunna hantera nära medicinska nivåer eller till och med över dessa nivåer av den här mer milda formen av Vitamin A utan riskerna för att riskera retionida reaktioner under flera månader, eller tvingas unvika solljus när du använder dig av Environs säkra och effektiva Vitamin A Step up System

Bli Environ partner!

Är du intresserad att bära Environ i din verksamhet?

  • Växa din verksamhet med Environ
  • Erbjuda dina kunder en resultatdriven produktlinje med dom högsta nivåerna av pharmaceutiska ingredienser backade med klinikska studier och vetenskaplig forskning.
  • Bli en Environ Stockist och bli en del i ett globalt nätverk med hudvårdsproffs
Läs mer

Aktivera ditt onlinekonto

Har du redan Environ produkter, och behöver aktivera din portalinloggning.

  • Hantera dina order via vår onlinebutik
  • Få tillgång till marknadsmaterial, produktinformation och andra värdefulla verktyg
  • Boka dig på utbildningar och workshop

 

aktivera här

Vill du boka ett Onlinemöte

Har du ett så stort intresse att du skulle vilja boka ett telefon, onlinemöte med någon av våra affärsutvecklare?

Du kan enkelt boka ett möte med oss när det passar dig. Följ länken och boka in en tid som passar dig bäst.

 

 

Boka möte

Vill du få mer information om Environ och hur du kan göra det tillgängligt i din verksamhet?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och bokar ett möte.

Vänligen ange din e-post här så vi kan återkomma till dig.
Ge lite kort information om ert företag och vilken inriktning ni har i dag.