BODY ESSENTIA® SERIEN

Body EssentiA® representerar en banbrytande serie för kroppsvård, skapad för att ge din hud den ultimata kombinationen av näring och förnyelse. Med en exklusiv blandning av vitamin A, känd för sina hudförnyande egenskaper, och kraftfulla antioxidanter, tar den här serien ett holistiskt grepp om kroppsvården.

 

Den är utformad för att aktivt förbättra hudens struktur och elasticitet, samtidigt som den ger intensiv återfuktning. Body EssentiA® -serien är din dagliga partner för en mjukare, jämnare och mer strålande hud på hela kroppen, oavsett hudtyp eller ålder.

Låt oss leda dig till en Environ Stockist som kan hjälpa dig att uppnå dina mål med din hud.

Genom att fylla i detta formulär samtycker jag till att mina personuppgifter som jag har angivit (inklusive namn, kontaktinformation och övrig relevant information) får samlas in, behandlas och användas av Mimass AB för att förmedla mina uppgifter till en auktoriserad Environ stockist. Jag förstår att detta är nödvändigt för att kunna ge mig den service och information jag efterfrågar. Jag bekräftar att Mimass AB inte kommer att använda mina personuppgifter för framtida marknadsförings ändamål eller överlämna mina uppgifter till någon obehörig tredje part. Jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke genom att kontakta Mimass AB. För mer information om hur Mimass AB hanterar personuppgifter, vänligen se vår [Länk till Integritetspolicy].”

Är du läkare eller hudterapeut och önskar bli en del ett globalt nätverk av experter som förändrar livet för dina klienter? Vi är Exklusiv distributör och ackrediterad utbildare för Environ i Sverige. 

 

Läs mer om vad Environ Kan erbjuda din verksamhet.

 

UPPTÄCK VARUMÄRKET →

BLI PARTNER MED OSS →