Ditt nästa steg –
Skapa förutsättingarna för lönsamhet & kundlojalitet.

Gör det du älskar, samtidigt som du skapar en framtid för ditt företag och lojala kunder i kombination med hudvård och behandlingar som framtidssäkrar dina kunders hud.

Environ existerar för att hålla huden vacker för hela livet. Vi har använd kraften av vetenskap för att skapa en serie hudvårdsprodukter för att hjälpa huden att vara hälsosam, motståndskraftig och vacker. Vår unika och mycket effektiva vitamin STEP-UP SYSTEM hjälpen huden att gradvis vänja sig med högre doser av vitamin A och även andra aktiva ingredienser för att minimera riskerna för reaktioner i huden.

Vad är omvärldens uppfattning om Environ

Environ är ett professionellt hudvårdsmärke som är älskat av hudterapeuter, läkare, kändisar och journalister.

En hudvårdsserie som belönats med Top Medical Skincare 6 år i rad.

Sluta kompromissa

Att driva ett företag och representera flera varumärken för att man skall kunna hitta lösningar till sina kunder är ingen lönsam väg framåt för något företag.
Inom professionell omsorg så vill du uppfattas som en specialist och en expert.

Med Environ ger vi dig verktygen för att bli expert på Vitamin A, Vi ger dig en hudvårdsserie som är utvecklad med en tydlig röd tråd rakt igenom för att skapa långsiktighet, lojalitet och god lönsamhet.

Läs om hur några av våra experter
sammanfattar sina egna erfarenheter med Environ Skincare

Jag har jobbat med Environ i snart 2,5 år och snart 24 år som hudterapeut, resultatet av det är att min snart 50 åriga hud ser bättre ut än när jag var 35 år ✨✨✨
Mina kunders resultat slutar aldrig förvåna mig eller dem. Det är en bred och mycket stor kund nöjdhet och återkommande kunder som älskar Environs STEP-UP system
Sarah Skyllberg / Reclaim Beauty

Environ är utan tvekan ett av världens bästa hudvårdsmärken. Jag har jobbat som hudterapeut i 15 år och aldrig haft så fina resultat på mina kunder (och mig själv). Environ har ett helhets tänk som jag saknat med alla andra märken jag jobbat med. Det är hemvård, behandlingar, maskinen, det långsiktiga tänkandet och resan du gör tillsammans med dina kunder med vitamin STEP UP Systemet. 

Josephine Hellsberg / Studio Soft

Jag har använt Environ på min egen hud sedan okt -22. Innan dess upplevde jag att jag fick korrigera min hud ( ex. lägga extra fukt/näringsmask på vintern) Har bara använt rengöring, toner, kräm från Environ i 3 mån, ingen peeling, mask, serum etc och min hud har aldrig varit bättre 🥰 Huden är verkligen i full balans. Jag har aldrig fått liknande resultat med andra produkter och mina kunder återkopplar om så fina resultat efter bara 3 veckor, så glad att jag tog steget att ta in Environ. 

Sofia Edman / Derma Resursen

Tillsammans med hela det globala teamet av Environ kunniga behandlare, utbildare och affärsutvecklare så blir du del i ett större sammanhang där målet är att bli specialist på något som tillför livslångt värde för dina kunder.

Läs mer om hur du blir en Stockist
Läs mer om Varumärket
Ladda hem ett prospekt

”Min försäljning ökade med 150
procent sedan jag började med ENVIRON! Under samma period var jag mammaledig 50 procent. Jag har alltså ökat min försäljning kraftigt samtidigt som jag arbetat halvtid.”

Josephine Hellsberg • Studio Soft

Läs hela artikeln

4 skäl Environs stora uppskattning

  1. Environ var banbrytande i användandet av höga doser vitamin A och antioxidanter för att ge stöd till huden.
  2. Alla produkter är kliniskt testade av Dr Des Fernandes och av obereoende organisationer för att fastställa säkerhet och effektivitet.
  3. Environs produkter säljs endast av välutbildade experter med adekvat kunskap om vitamin A.
  4. Environ erbjuder ett komplett hudvårdssystem för att du skall kunna bemästra alla de vanligaste hudtillstånden.
Starta din professionella resa med Environ

WEBINAR

Anmäl dig till ett kostnadsfritt webinar för att få en djupare förståelse till hur Environ kan bli din största succé, för dig, din verksamhet och dina kunder.

 

Skicka ett mail till oss så sänder vi dig en aktuell webinarkalender
environ@mimass.se