Varför Environ är det självklara valet för din klinik.

”Environ Skincare kombinerar banbrytande vetenskap med förstklassiga ingredienser för att leverera resultat som talar för sig själva. Som Environ-partner får du inte bara tillgång till vårt exklusiva sortiment av hudvårdsprodukter, utan också en möjlighet att öka din kliniks lönsamhet. Vi erbjuder omfattande utbildning, marknadsstöd och en dedikerad kundservice som hjälper dig att nå framgång. Välj Environ – där vetenskap möter skönhet och affärsframgång.”

Vad är omvärldens uppfattning om Environ

Environ är ett professionellt hudvårdsmärke som är älskat av hudterapeuter, läkare, kändisar och journalister.

En hudvårdsserie som belönats med Top Medical Skincare 6 år i rad.

Environs forskningsbaserade approch

”Environ Skincare är inte bara en produktlinje, det är en filosofi grundad på gedigen vetenskaplig forskning. Vår approach är holistisk och syftar till att förstå huden på cellnivå, vilket möjliggör utvecklingen av produkter som verkligen gör skillnad. Vi investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att hålla oss i framkant av innovation inom hudvård. Detta gör att vi kan erbjuda terapeuter och läkare verktyg som inte bara behandlar ytan, utan adresserar de underliggande orsakerna till hudproblem. Med Environ får du en partner som är lika engagerad i vetenskaplig excellens som du är.”

Environs unika egenskaper

Det som gör Environ unikt är vår kompromisslösa strävan efter vetenskaplig excellens och innovation. Vår produktutveckling är baserad på banbrytande forskning och kliniska studier, vilket garanterar effektiva och säkra produkter. Vi använder patenterade leveranssystem och högkvalitativa ingredienser, inklusive en hög koncentration av vitamin A, för att verkligen förändra huden på cellnivå. Dessutom erbjuder vi en individanpassad hudvårdsregim som möjliggör skräddarsydda lösningar för varje unik hudtyp och behov. Detta gör Environ till det självklara valet för hudterapeuter och läkare som söker resultatorienterade och vetenskapligt grundade produkter för sina kliniker.

Fördelar för dina kunder

För dina kunder erbjuder Environ en rad oöverträffade fördelar. Våra produkter är utformade för att aktivt förbättra hudens hälsa och utseende, vilket resulterar i en mer ungdomlig, strålande och jämn hudton. Med hjälp av vetenskapligt bevisade ingredienser som vitamin A och antioxidanter, kan Environ-produkterna effektivt behandla en mängd hudproblem, från åldrande och pigmentering till akne och känslighet. Dessutom är vår individuella hudvårdsregim en investering i långsiktig hudhälsa, vilket ger dina kunder en hållbar lösning snarare än en snabb fix. Med Environ får dina kunder inte bara produkter, de får en livsstil som främjar en frisk och vacker hud.”

Långtidsanvändning av vitamin A

skapar inte bara en fysisk transformation av huden, utan också en emotionell koppling mellan behandlare och kund. När kunder ser märkbara förbättringar över tid, byggs en djupare tillit och lojalitet mot sin hudterapeut eller läkare. Denna relation blir mer än en transaktion; det blir en resa mot bättre hälsa och självkänsla som man delar. Behandlaren blir en förtroendefull rådgivare och expert som guidar kunden genom hudvårdslandskapet, vilket gör att kunden känner sig trygg och omhändertagen. Detta skapar en stark emotionell koppling som går utöver produkter och behandlingar, och som kan vara avgörande för kundens långsiktiga engagemang och tillfredsställelse. Det blir en win-win-situation: kunden upplever en förbättrad livskvalitet och behandlaren får en lojal och nöjd kund.

Varför skapar Environ lönsamhet för din verksamhet.

Att välja Environ för din klinik är att göra ett val som går hand i hand med både vetenskap och affärsnytta. Med en forskningsbaserad approach och kliniskt bevisade resultat har Environ skapat ett oöverträffat framgångsspår i över 70 länder. Detta innebär inte bara hög kundtillfredsställelse utan också en kundkrets som återkommer, lojal och engagerad. Vi erbjuder dessutom omfattande utbildning och marknadsstöd, vilket positionerar din klinik som en auktoritet inom hudvård och estetik.

Men det stannar inte där. Produkterna är inte bara effektiva, de är också lönsamma. Med attraktiva marginaler och en stark global närvaro är Environ inte bara det självklara valet för dina kunder, det är också en bevisad strategi för att öka din kliniks lönsamhet. Så om du är ute efter att kombinera förstklassig hudvård med en sund affärsmodell, behöver du inte leta längre. Environ är det självklara valet för en framgångsrik, lönsam verksamhet.

Läs om hur några av våra experter
sammanfattar sina egna erfarenheter med Environ Skincare

Jag har jobbat med Environ i snart 2,5 år och snart 24 år som hudterapeut, resultatet av det är att min snart 50 åriga hud ser bättre ut än när jag var 35 år ✨✨✨
Mina kunders resultat slutar aldrig förvåna mig eller dem. Det är en bred och mycket stor kund nöjdhet och återkommande kunder som älskar Environs STEP-UP system
Sarah Skyllberg / Reclaim Beauty

Environ är utan tvekan ett av världens bästa hudvårdsmärken. Jag har jobbat som hudterapeut i 15 år och aldrig haft så fina resultat på mina kunder (och mig själv). Environ har ett helhets tänk som jag saknat med alla andra märken jag jobbat med. Det är hemvård, behandlingar, maskinen, det långsiktiga tänkandet och resan du gör tillsammans med dina kunder med vitamin STEP UP Systemet. 

Josephine Hellsberg / Studio Soft

Jag har använt Environ på min egen hud sedan okt -22. Innan dess upplevde jag att jag fick korrigera min hud ( ex. lägga extra fukt/näringsmask på vintern) Har bara använt rengöring, toner, kräm från Environ i 3 mån, ingen peeling, mask, serum etc och min hud har aldrig varit bättre 🥰 Huden är verkligen i full balans. Jag har aldrig fått liknande resultat med andra produkter och mina kunder återkopplar om så fina resultat efter bara 3 veckor, så glad att jag tog steget att ta in Environ. 

Sofia Edman / Derma Resursen

Tillsammans med hela det globala teamet av Environ kunniga behandlare, utbildare och affärsutvecklare så blir du del i ett större sammanhang där målet är att bli specialist på något som tillför livslångt värde för dina kunder.

Läs mer om hur du blir en Stockist
Läs mer om Varumärket
Ladda hem ett prospekt

”Min försäljning ökade med 150
procent sedan jag började med ENVIRON! Under samma period var jag mammaledig 50 procent. Jag har alltså ökat min försäljning kraftigt samtidigt som jag arbetat halvtid.”

Josephine Hellsberg • Studio Soft

Läs hela artikeln

4 skäl Environs stora uppskattning

  1. Environ var banbrytande i användandet av höga doser vitamin A och antioxidanter för att ge stöd till huden.
  2. Alla produkter är kliniskt testade av Dr Des Fernandes och av obereoende organisationer för att fastställa säkerhet och effektivitet.
  3. Environs produkter säljs endast av välutbildade experter med adekvat kunskap om vitamin A.
  4. Environ erbjuder ett komplett hudvårdssystem för att du skall kunna bemästra alla de vanligaste hudtillstånden.

För prospekt, kontakt med referenser på den svenska marknaden och mer information om hur Environ kan stärka ditt varumärke.
Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig snarast.

Starta din professionella resa med Environ