ENVIRON    -    VAD ÄR VITAMIN A VITAMIN A I KOSMETIKA  -  EFFEKTER PÅ HUDEN  -  BAKOM ENVIRON

Vårt Vitamin STEP-UP SYSTEM


Kärnan av ENVIRON Skin Cares produkter i serien ESSENTIAL är baserad på ENVIRONs eget Vitamin STEP-UP SYSTEM. Skapat för att hjälpa huden att på ett bekvämt sätt öka nivåerna av Vitamin A tillsammans med andra ingredienser från en nivå till nästa så att huden kan återfödas och bli mer hälsosam och motståndskraftig för en livstid.

Hur fungerar Step-Up

Vår hud behöver vänjas in till att ta emot vitaminer, speciellt Vitamin A vilken är vital för hudens hälsa och ungdomlighet. Environs linje med Moisturisers i Essential Skin Care segmentet innehåller produkter med en ökande mängd Vitamin A så väl som andra vitaminer och antioxidanter.

  • Efter en pre cleanser, rengöring och toner med Environs produkter, startar du med den produkt som innehåller minsta mängden Vitamin A. Rekommendationen är att använda 2 – 3 produkter innan huden blir riktigt bekväm med VItamin A tillsammans med de övriga ingredienserna.
  • Efter nivå ett övergår vi till nivå 2 av Moisturiser som innehåller nästa nivå av Vitamin A, Återigen så rekommenderar vi 2 – 3 behållare frö att huden skall bli fullt ut bekväm med de ökade nivåerna innan vi växlar upp till nivå 3 i Step-up stegen.
  • Fortsätt med den här processen till du når din maximala nivå på Step-up stegen där du använder den högsta nivån av Vitamin A tillsammans med andra essentiella ingredienser.
  • Det här är en exalterande resa där du kommer bli medveten om hur din hur stegvis blir mjukare, får ett yngre uttryck och blir mer motståndskraftig. NÄr du har nått topp nivån så kommer din hud att kännas och vara det absolut bästa den någonsin kan.
  • Underhåll resultatet genom att alltid använda Environs hudvårdsrutin. I händelse av att du upphör med användandet så startar du enkelt om på en lägre nivå. Har du upphört över 12 månader är det vår rekommendation att du startar om på den lägsta nivån igen.

Start Low and Go Slow med ENVIRON Vitamin STEP-UP SYSTEM och konsultera alltid din hudläkare, eller hudterapeut innan du beslutar dig för att ta ett nytt steg i Step-Up trappan.

Jag vill veta mer om ENviron

Vitamin A

Hörnstenen av ingredienser i filosofin med Environ

 

 

Vitamin STEP-UP SYSTEM

Utvecklat för att hjälpa huden att öka nivåerna av Vitamin A komplex