Upptäck kraften av CLINICCARE kombinerat med MESODUO – en ultimat lösning för professionell hudvård!

För en hudterapeut är det avgörande att hålla sig uppdaterad med de senaste innovationerna inom hudvård. Det hjälper oss inte bara att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder, utan också att stå ut i en konkurrenskraftig bransch. Låt oss utforska den banbrytande kombinationen av CLINICCARE  och MESODUO.

**Vad erbjuder CLINICCARE  för professionella?**

CLINICCARE är inte bara ytterligare en produkt på hyllan. De är produkter fyllda med högkoncentrerade blandningar av aktiva ingredienser, skräddarsydda för att ge optimala resultat i professionella behandlingar. Deras unika formula återfuktar, reparerar och skyddar huden på djupet.

**MESODUO: Ett verktyg varje hudterapeut bör ha**

MESODUO är mer än bara en enhet; det är en revolution inom professionell hudvård. Designad för att maximera effekterna av produkter som CLINICCARE, Tillsammans med CLINICCARE kan den ta dina behandlingar till en ny nivå.

 

Vad är MESODUO


MESODUO kombinerar lågfrekvent radiofrekvens med elektroporation för att effektivt leverera aktiva ingredienser djupt i huden, maximera behandlingsresultat och ge omedelbar lyster. En helt smärtfri innovativ teknologi för hudens bästa.

Läs mer om MESODUO

**Kombinationen MESODUO & CLINICCARE är en game-changer:**

 

  1. **Förbättrad Behandlingseffektivitet:** MESODUO ökar absorptionen av CLINICCAREs aktiva ingredienser, vilket säkerställer att dina kunder får mest möjliga nytta av varje behandling.

 

  1. **Ökad Kundnöjdhet:** Snabbare och mer märkbara resultat betyder nöjdare kunder som är mer benägna att återvända och rekommendera dina tjänster.

 

  1. **Skonsam men Kraftfull:** MESODUO, även om den förstärker effekterna av CLINICCARE, är fortfarande skonsam nog för alla hudtyper. Detta gör den idealisk för en bred kundbas.

 

**Slutsats**

För hudterapeuter som vill erbjuda det bästa inom professionell hudvård är kombinationen av CLINICCARE och MESODUO ett måste. Inte bara för de fantastiska resultaten de levererar, utan också för den konkurrensfördel de kan ge en verksamhet.

Om du är redo att ta din klinik eller salong till nästa nivå, ge CLINICCARE och MESODUO en chans. Du och dina kunder kommer inte att bli besvikna!

Fråga en expert hos Mimass om MESODUO.
Fyll i formuläret här nedan så kontakar någon dig snarast.

 

MIMASS UTBILDNING
KURSER

Våra diplomerande utbildningar är tillgängliga för professionella
hudterapeuter, sjuksköterskor och legitimerade läkare.

Environ Professional

Läs mer

Microneedling

Läs mer

CLINICCARE Professional

Läs mer

Dual Injector Pro+

Läs mer

CAVITAL 

Läs mer