Cliniccare + MESODUO Skin Booster

En av de grundläggande filosofierna med de varumärken som Mimass har beslutat sig arbeta med fokuserar på att i möjligaste mån bibehålla integriteten i Stratum Corneum.

Allt mer forskning pekar på att kosmetiska behandlingar och produkter som erbjuds har en ablativ approach, vilket kortfattat innebär att fokus är att bryta ned huden för att därigenom i en förhoppning se huden återställa sig till en bättre version av sig själv.

Och det är här fler och fler studier visar att det inte alltid blir så.
Det vi kan läsa är att återkommande ablativ approch leder på sikt till en försämrad integritet, en hud som har svårare att bibehålla fukt, vilket är avgörande för en frisk, motståndskraftig hud.

Cliniccare är ett av de varumärken som vi arbetar med som anammar den här filosofin rakt igenom hela varumärket. Cliniccare bygger på den etablerade vetenskapen i att våra celler och vår kropp är självläkande.

Med den filosofin utgår vi från att skapa en så balanserad miljö som det bara är möjligt för att ge hudens celler alla förutsättningar till att förstärka sina cykler och återfå sin forna kraft och integritet.

Hela det professionella behandlingsprogrammet adresserar detta i alla tillgängliga behandlingar. 

Vill du sedan som terapeut ta dessa behandlingar till nästa nivå av resultat så kan Mimass nu erbjuda Cliniccare +  

Cliniccare + ett optimalt mervärde

Cliniccare + adderar en teknologi till behandlingen som fortfarande stödjer de grundläggande principerna i hudens fysiologi, men med hjälp av ett mekaniskt stöd så kan du leverera resultat som sträcker sig över din kunds förväntan.

Cliniccare + handlar om att du som terapeut med dina redan existerande resultatinriktade behandlingar från Cliniccare skall förstärka din konkurrenskraft mot de med konventionella professionella varumärken som du omges av på din marknad.

Cliniccare + ger dig dessutom en ökad exklusivitet som möjliggör en mer lönsam verksamhet utan gigantiska investeringar.

Först ut i linjen är Cliniccare + MESODUO Skin Booster.

Med sin enkelhet med stilfulla design där Aesthetechs ingenjörer lyckas kombinera in flera vetenskapligt säkerställda teknologier till den här minimalistiska apparaturen.

Behandlaren kan fokusera på behandlingen, och tillägget sköter sig helt själv.

MESODUO Skin Booster levererar helt nålfritt till huden på 3 behandlingar det en invasiv injektionsbehandling gör på 1 behandling.

Cliniccare + MESODUO är ett nålfritt ”injektions system” för hudterapeuten som vill öka nivåerna av fukt, näringsämnen och antioxidanter till sina klienters hud.

En Cliniccare + MESODUO behandling erbjuder en pH neutral exfoliering utan att orsaka skada på levande & friska hudceller.
Detta för att möjliggöra en ökad penetration av de aktiva ingredienserna.

Behandlingen levererar 70mg/ml LMWHA (Lågmolekylär hyaluronsyra) under en behandling.

 

Electroporation

MESODUO producerar 500 fler passager än Jontophores.

Multipla & variabla frekvenser

MESODUO använder sig av flera frekvenser för att möjliggöra introduktion av olika ingredienser, med olika egenskaper

Medium Frekvenser

INGET besvär från värme,
Medium Frekvenser är den bästa lösningen för inslussning av aktiva ingredienser I huden

Konkurrenskraft

Den enda 2-fas multi frekvens electroporations enheten i Världen

Stämmer vår filosofi överens med din?
Vill du arbeta resultatinriktat med en icka ablativ approcha i dina behandlingar och dessutom kunna erbjuda resultat som överraskar dina kunder?

 

Fyll i formuläret nedan så ta vi kontakt med dig snarast.

Vänligen ange din e-post här så vi kan återkomma till dig.
Bocka i de plus produkter du är intresserad av.
Ge lite kort information om ert företag och vilken inriktning ni har i dag.